Dmuchaj±cy balony
Malwino, to ja xD Spojlerujesz mi i ju¿ nawet wiem, ¿e sama nie wiesz, tylko lutka pisa³a na forum co¶ tam o 5 czê¶ci o.o czy 4 xD
Destiny - ja te¿ tak mówi³am, ale przyzwyczajasz siê szybko. Nie musisz sterczeæ przed szaf±, tylko rano zawsze w spódniczkê i bluzkê/bluzê. :D
Plus zwracasz uwagê na rajstopy, zakolanówki, skarpetki, buty itd. :D
I ¿ycie staje siê ³atwiejsze, ale mundurki czasami wkurzaj±, bo czasem chce za³o¿yæ ulubion± bluzkê a tu MUNDUREK. U mnie by³o tak ze w czwartki nie trzeba by³o nosiæ ulga ale to szybko minê³o i znowu codziennie!
A najgorsze jest to ¿e do mnie do szko³y maj± wróciæ mundurki!
Haha, teraz ta sama kole¿anka mnie mêczy i mówi: "Aga no, po¿ycz mi t± III czê¶æ, bo inaczej na¶lê na ciebie Lokesha", ja do niej: "Pff, mój m±¿ (czytaj Ren ;p) mnie obroni" i wychodzi z tego taka przyjacielska potyczka na s³owa zwi±zane z KT xD
hehe a jak ona na¶le na cb Lokesha? Mo¿e ma z nim co¶ wspólnego ;)
U mnie w szkole te¿ s± mundurki ale tylko w gimnazjum(w tym samym budynku jest te¿ liceum) mamy jasno niebieskie koszule i krawaty :) co tydzieñ sprawdzian goni sprawdzian na przemian z kartkóweczk±;) ale mam w klasie jeszcze 2 dziewczyny które zarazi³am KT i ogólem wszystkie 3 jeste¶my molami ksi±¿kowymi wiêc przynajmniej mo¿emy siê odstresowaæ na przerwach :D
Mundurki s± okropne, my tylko w ¶rody mo¿emy przyj¶æ bez nich.