Kalendarz mo¿e byæ z porami roku, czyli gdy jest grudzieñ styczeñ, luty, to wtedy tygrysy w ¶niegu, albo tygrys ba³wan ;o widzieli¶cie jaki¶ obrazek gdzie ba³wan to tygrys? Chcia³abym takiego ulepiæ *~*
jak chcecie to mogê dodaæ kilka obrazków które przyda³y by siê do kalendarza :D
A co wy na to, ¿eby robiæ króciótkie komiksy tak jak tu: http://wiki.nightwood.net/Archiwum_Smokomiks%C3%B3w
By³by by wy¶wietlane na samym dole naszego forum prawie tak jak tu :p : http://wiki.nightwood.net/Strona_g%C5%82%C3%B3wna
PS. Destiny sk±d wziê³a¶ plan lekcji? Bo ja znalaz³am tylko takie co ju¿ s± zrobione a mi chodzi o takie, ¿eby by³y prze¼roczyste tam gdzie nie ma napisów ;o
Maj:
Grudzieñ:
Kwiecieñ:
Pa¿dziernik:
Listopad:
Sierpieñ:
Lipiec:
Luty:
Przepraszam ¿e nie s± w kolejno¶ci, ale wszystkich pór roku jeszcze nie mam ;)
Ale zwracajcie te¿ uwagê na wymiary :P Nie mo¿e byæ tak, ¿e jeden bêdzie mia³ tyle, a drugi tyle.
Destiny napisał:
Ale zwracajcie te¿ uwagê na wymiary :P Nie mo¿e byæ tak, ¿e jeden bêdzie mia³ tyle, a drugi tyle.
Po spojrzeniu na te obrazki te¿ chcia³am to powiedzieæ XD
Nom i te¿ trzeba zwróciæ uwagê na kolory, bo jak bêdzie jaskrawo, pstrokato i kolorowo to trudno bêdzie dobraæ kolory napisów, ¿eby by³y czytelne, a w planach lekcji, ¿eby mo¿na by³o napisaæ i rozczytaæ siebie na planie :p
Te¿ zastanawia³am siê nad wymiarami ale tylko do niektórych znalaz³am mniejsze wymiary
a co do planów to trudno znale¼æ dobre t³o chyba ze kto¶ je przyciemni ;)
alice_225 napisał:
Kolorowaa, czy mogê wrzuciæ ten obrazek z pa¼dziernika na besty? Zakocha³am siê w nim <3
A propo, pa¼dziernik jest na naszym fejsie :p [link], wiêc wstaw ile razy chcesz i je¶li ci siê uda to wci¶nij gdzie¶ link do naszego forum przy tym be¶cie ^w^
alice_225 napisał:
Kolorowaa, czy mogê wrzuciæ ten obrazek z pa¼dziernika na besty? Zakocha³am siê w nim <3
Rób z nimi co chcesz ;) przecie¿ po to tu s± .
Opiekun bia³ego tygrysa
Czujê siê jak odludek :p Wszyscy maj± talenty graficzne, a ja umiem narysowaæ tylko ryby w paincie XD
Ale raz uda³ mi siê te¿ winx *w*
Ostatnio edytowany przez Dhirells <3 (13-11-12 14:47:23)
Dhirells <3 napisał:
Czujê siê jak odludek :p Wszyscy maj± talenty graficzne, a ja umiem narysowaæ tylko ryby w paincie XD
Je¶li robisz to muszk± to siê nie przyjmuj - nikt ni± nie umie xd ( chyba, ¿e æwiczy³ O.o ) Bo mo¿e, nie wiem czy wiesz s± specjalne tablety do rysowania i wszystkie piêkne rysunki na komputerze ludzie rysuj± na nich. Ja te¿ taki mam, ale niestety muszê æwiczyæ, ¿eby nazwaæ swoje rysunki na tablecie ³adnymi xd, a ja mam s³omiany zapa³ wiêc rzadko mi siê chce maj±c przekonanie, ¿e brzydko mi wyjdzie nawet za kilka lat x(
Dhirells <3 napisał:
Ale raz uda³ mi siê te¿ winx *w*
nie jeste¶ jedyna :D ja te¿ nie mam talentu nie umiem siê nawet paintem pos³ugiwaæ xd
Fanindra
S±dze ¿e do wszystkiego to dobry pomys³ ;p
Fajny by by³ taki kalendarz. Ale ja w ¿yciu bym takiego nie umia³a zrobiæ.