Na ten pomys³ wpad³am dzisiaj. Stara³am siê zrobiæ video dla Colleen. Akcja mia³aby na celu pokazanie autorce "KT" jak wielkich i oddanych fanów ma w Polsce.
Sposobów wykonania jest kilka:
♥ Wykonacie krótkie video, w którym podziêkowaliby¶cie Colleen za napisanie "KT", powiedzieliby¶cie (oczywi¶cie po angielsku) jak bardzo lubicie "Kl±twê Tygrysa", Colleen itp.
♥ Wykonanie pracê plastyczn± zwi±zan± z "KT" lub Colleen
♥ Wykonaliby¶cie swoje zdjêcie (oczywi¶cie musi ono mieæ klimat "Kl±twy Tygrysa")
Swoje prace przesy³ajcie na adres poland.love.tigerscurse@op.pl. Na razie nie podaje terminu, gdy¿ chcê zobaczyæ czy to co¶ wypali, a mam nadziejê, ¿e tak. Oczywi¶cie wymienione powy¿ej sposoby na podziêkowanie Colleen za napisanie "KT" nie s± obowi±zkowe, mo¿ecie sami wymy¶liæ swój. Ilo¶æ waszych prac plastycznych jest nieograniczona.
Mam nadziejê, ¿e siê przy³±czycie! ;D
Narysujê co¶ .Co wy na t± moj± pracê z Renem i Kells ?
My¶lê, ¿e nawet musimy daæ twój rysunek :)
Destiny napisał:
My¶lê, ¿e nawet musimy daæ twój rysunek :)
O ...jak mi³o !!! Postaram siê co¶ jeszcze wyrysowaæ
ja mam kilka prac ale jako¶ nie moge ich zgraæ na komputer postaram siê jak najszybciej co¶ z tym zrobiæ :D
Kolorowaa napisał:
ja mam kilka prac ale jako¶ nie mogê ich zgraæ na komputer postaram siê jak najszybciej co¶ z tym zrobiæ :D
Zrób zdjêcie telefonem i prze¶lij na e-mail w za³±czniku :) Ja zrobiê filmik. Nie pêk³ jej monitor po tym, to i po nastêpnym tez nie pêknie xD
haha fakt wiesz co telefonem to nie bêdzie ta sama jako¶æ ale postaram siê jako¶ tenb moj durny USB naprawiæ i przynajmniej na jutro powinny byæ
W razie czego mogê spróbowaæ poprawiæ w programie graficznym ;>
ok tylko najpierw ja obczaje co i jak z moim USB a jak nie bêdzie innego wyj¶cia to dopiero wtedy :)
Ja mogê zrobiæ z zdjêcia i rysunek jaki¶ ;o :heart: Pomys³ supcio ^w^
Mój kabel USB jest do bani nie chce wgl. ³±czyæ jutro kupie sb nowy i zobaczê co da sie zrobiæ :/
na pewno sie nada :D
Przesy³ajcie ;> Mam nadziejê, ¿e jeszcze jakie¶ video bêdzie ;p
Jest uda³o siê za chwile na mejlu bêdzie moja praca :)