Trailer drugiej części:
Jak się podoba? ;)
Czy ja wiem? Bardziej kolorowy ten trailer nie jest. Ma żywszą czerwień, niż w I trailerze błękit. Ale tym razem całość tekstu pojawia się od razu po parującej lawie (tak mi się jakoś skojarzyło x3), a w I trailerze pojawiał się wyraz po wyrazie jakby wiatr odgarniał śnieg z napisów (kolejne moje skojarzenie :p )
Mi się wydaję, że każdy trailer jest mniej więcej kolorystycznie podpasywany pod kolor okładki książki... ;p
Nie wydaje ci się, ponieważ tak jest xD Tylko może bardziej trailer i okładka są takich samych kolorów po prostu. Oczywiście nie licząc postaci na każdej z okładek. I trailer jest niebieski, II jest czerwony, III fioletowy, a IV będzie zielony :p
Oł je, ale jestem mądra xD Jejku, już się III części nie mogę doczekać O.O Mam nadzieję, że Kelsey nie będzie z Kishanem, bo się wkurzę -.-"
Ja tam uważałam od początku gdy go spotkałam, że Kishan jest fałszywy i gdy tylko się odzywał do Kelsey tym "miłym głosikiem" to ja od razu do niego zbulwersowana, że co on sobie myśli Kelsey jest przecież z Renem, a nie z nim, już przez niego zgineła Yesubai, a jemu nadal mało!! A do Kelsey, że jaka ona jest słaba, widzi faceta z "kaloryferem" i już jest jego... -.-
Ta... jak dla mnie Ren jest najlepszy xD
KALORYFER :) HEHE Alis pojechałaś po całości :D
E, ja tam Kishana lubię ;D Ale nie chcę żeby był z Kelsey, bo wtedy nie mógłby być ze mną xD
Ten trailer bardziej mnie zachęca niż ten do I części.