Damon jest tygrysem Durgi. Kocha ją i ochrania.
Podyskutujmy na jego temat.
W pierwszej części o Damonie mało się dowiadujemy. Jedak wiadomo, iż jest on pomarańczowy. Ale jak dla mnie... każdy tygrys coś w sobie ma ;)
Ja brałam te informacje o bohaterach (oprócz pana Davisa) z angielskiej wiki Tiger's Curse, więc mogło tam nie być wszystkiego, ale dzięki za dodatkową informację ;) Nie będę edytować, ponieważ w twoim poście jest o tym więc, niech to będzie Twoją zasługą, postem i informacją :p
IV część sagi wyjasnia kim jest tak naprawdę Damon....
Ooo, a kim? :zdziwiony:
a mogę spoilerować?
Ostatnio edytowany przez lutka (30-09-12 14:55:11)
Hahaha, chyba dodam specjalne kategorie "spoilery" XD Możesz mi wysłać na pw, tak jak robi to Kells ;) Ja nie lubię czekać, więc wiesz ;)
edit: Już zrobiłam kategorię, więc możesz tam napisać xD
Ja też chcę wiedzieć *~* To jest moja ulubiona postać w KT, napisz mi na pw lutka ^^
wszyscy chcą wiedzieć to ja też :D jak będziesz juz wysyłać to mi też wyslij :) z góry dzięki
Kurczę...zaczyna się robić ciekawie .A do wiosny daleko !
Zwiedzający
To ja napiszę tu dla wszystkich.
UPRZEDZAM! NIE CHCESZ WIEDZIEĆ? NIE CZYTAJ!
Na koniec 4 sagi (Przeznaczenie) nasi ulubieńcy (Ren, Kishan i Kells) cofają się w czasie. Po dłuższej chwili orientują się, że są pomiędzy 340, a 320 rokiem przed naszą erą!
Spotykają tam Anamikę (pierwotne wcielenie Durgi), ale ona nie jest świadoma swojego przeznaczenia. Wraz z porwanym bratem Sunilem przybyła z 30 tysiącami wojowników, żeby pokonać demona Mahiszasurę (Lokesha w postaci pół bawoła, pół człowieka z 4 częściami talizmanu). Kells dzieli się nią z darami Durgi.
Pod koniec tej przygody Phet trzaska Ognistym Sznurem i otwiera się znowu portal. Jednak nie mogą wszyscy przez niego przejść.
Durga potrzebuje tygrysa. Kelsey załamana stratą Rena ucieka do lasu nie chcąc go zostawić (jest w związku z Kishanem, narzeczeni). Kishan przytula się do niej i oboje wracają.
Anamika chce wziąć Rena. Zakochana jest w nim.
Kishan- bohatersko- zauważa uczucie łączące Kelsey i Dhirena i postanawia zostać. Tygrys Durgi imieniem Damon, to drugie wcielenie.. Kishana!
Kelsey z Renem biorą ślub, mają przepowiednię dziecka i dostają list od Kishana.
JEŻELI KOMENTARZ KOGOŚ URAZIŁ- PRZEPRASZAM.
Ostrzegałem, żebyś nie musiał niszczyć sobie zakończenia!
Clint Hawkeye napisał:
To ja napiszę tu dla wszystkich.
JEŻELI KOMENTARZ KOGOŚ URAZIŁ- PRZEPRASZAM.
Ostrzegałem, żebyś nie musiał niszczyć sobie zakończenia!
heh, nikogo nie urazileś, ponieważ część forumowiczów juz ma ksiązkę, a część przeczytała ja tłumaczoną samodzielnie we wrześniu/październiku :)
A ciebie zapraszam jeszcze na bonusowe rozdzialy, których nie znajdziesz w żadnej z książek
Zwiedzający
Chętnie tam zajrzę, po prostu jestem uprzedzony, bo niektórzy nie lubią psuć sobie zakończenia, więc ostrzegałem dużymi literami. :D
Clint Hawkeye napisał:
Chętnie tam zajrzę, po prostu jestem uprzedzony, bo niektórzy nie lubią psuć sobie zakończenia, więc ostrzegałem dużymi literami. :D
a to oczywiste, i wiele osób rzeczywiście zwracało na to uwagę, specjalnie opuszczając dział z tłumaczeniem ksiązki, ale taka sytuacja istniała do 8 maja. Od 8 maja ksiazka juz jest na rynku,i raczej wszyscy forumowicze przeczytali.
Zwiedzający
Raczej tak, jednak nie szukam zwady. :D