Poniewa¿ rok szkolny zbli¿a sie wielkimi krokami, ciê¿ko mi jest zmusiæ siê do p³ynnego t³umaczenia Obietnicy, w zamian jednak sprezentujê wam kolejn± recenzjê, dla fanek Sidhartha powinno byæ jak znalaz³ :P
Gatunek: romans/thriller
Re¿yser: Mohit Suri
Obsada: Sidharth Malhotra, Ritesh
Trailer:
Fabu³a:
Guru: m³ody i gniewny, jako 8 letnie dziecko jego rodzice zostali zamordowani na jego oczach, a on sam od tego czasu przepe³niony jest chêci± zemsty- i morderczej furii. zostaje wiêc cz³onkiem mafii- gangu na Goa.
Aisha- M³oda i szalona, ka¿dego dnia stara sie spe³nic jedno ze swych marzeñ, a ich "moc" daje jej si³e- Aisha bowiem jest chora na raka, a jej rokowania s± .. ¿adne.
I pewnego dnia, los styka ich ze sob±- Aisha bowiem potrzebuje wynaj±æ drania, który uwolni³by jej przyjaciela z opa³ów. Guru na odczepnego robi wszystko, c dziewczyna mu ka¿e.. i nie wiedz±c jak, gdzie, co i kiedy- zakochuje siê. Razem z listy wykre¶laj± kolejne zrealizowane marzenia... gdy nagle dziewczyna dochodzi do wniosku, ¿e na Goa ju¿ wiêcej nie da rady zrobiæ- i postanawia wyjechaæ. Wiedziona impulsem jednak zostaje z Guru- pobieraj± siê i razem wyje¿d¿aj± do Mumbaju na eksperymentalne leczenie. Po roku, gdy wiadomo ze uda³o siê wypêdziæ chorobê z jej cia³a, Aisha dowiaduje siê, ¿e jest w ci±¿y Nigdy jednak nie mia³a okazji, by o tym powiedzieæ Guru, zostaje bowiem zamordowana.
A w Guru ponownie odzywa siê ¿±dza zemsty i jego z³e "ja".
Zdjêcia:
lutka napisał:
dla fanek Sidhartha powinno byæ jak znalaz³ :P
jakby¶ mówi³a do mnie :D
Film mam od kilku minut wiêc jeszcze dzi¶ napiszê swoje wra¿enia :D