Pani Colleen Houck w II tomie nie¼le miesza nam w g³owie, tym samym daje ona nam te¿ niezwyk³± okazjê by poznaæ drugiego z braci. Jestem pewno, ¿e po przeczytaniu KT I ka¿dy bez wahania wybra³y Rena. Po przeczytaniu II tomu nie jest ju¿ to tak oczywisty wybór. Kishan m³odszy o rok brat Dhirena równie przystojny, inteligentny i zabawny. O nienagannych manierach. To on pomaga Kells zdobyæ drugi podarunek dla Durgi. Oprócz wiernego kompana na dobre i na z³e staje siê kim¶ wiêcej ni¿ tylko najlepszym przyjacielem. Kishan wyjawia Kells uczucia, którymi darzy dziewczynê. Jakiego Kelsey dokona wyboru. Nie wiem ...ale jestem pewna, ¿e czeka nas mnóstwo emocji zwi±zanych z tym trójk±tem.
Nie s±dzê, nawet po przeczytaniu II tomu jestem zauroczona w Renie, a Kishana dla mnie mog³oby nie byæ. Wkurza mnie w nim to, ¿e mimo, ¿e zabra³ Dhirenowi Yesubai i widzia³, jak bardzo Ren jest szczê¶liwy i zakochany w Kells, to teraz próbuje mu j± odebraæ i za³o¿ê siê, ¿e w III czê¶ci bêdzie robi³ wszystko, aby Kelsey wybra³a jego -.-"
Tak wiêc... REN JEST NAJLEPSZY!
No jasne ,¿e tak ! Taka szansa.Brat postrada³ zmys³y .Dziewczyna wolna .Trzeba to wykorzystaæ .Gwarantujê ci ,¿e love triangle potrwa do V tomu.
heh... trochê nam±ci³a nam w g³owie z tym Kishanem -,- Mam nadziejê ¿e to siê odwróci.
Nie wiem w jaki sposób mia³oby siê odwróciæ xD
a ja jestem ogromn± fank± Kishana.
W tym trójk±cie to on najbardziej ma szczere uczucia, to on jest najbajrdziej bezinteresowny , wci±¿ targaj± nim wyrzuty sumienia ze przez niego zosta³a jego rodzina i brat skrzywdzeni. jego wszystkie emocje wyci±gane s± jak na d³oni. Niestety czasami w nas uczucie rodzi siê na przekór nam- st±d, powoli poznaj±c Kelsey siê w niej zakochiwa³. A Kelsey w nim, bo prawda jest taka, ¿e Kishan nie by³ tak chimeryczny i obra¿alski jak natchniony Ren.
Aha- W gruncie rzeczy, oskar¿anie Kishana o odebranie bratu Yesubai sa bezpodstawne- Ren nigdy nie pozna³ wcze¶niej Yesubai, po prostu zastosowa³ siê do tradycji, Kishan za¶ sie z ni± spotyka³. Rozpacza³ po jej ¶mierci. I dopiero w II tomie kruki mu pokaza³y, ¿e tak naprawdê, to obaj bracia i Yesubai byli tylko pionkami w machlojkach Lokesha. Juz III czê¶c ksi±zki pokazuje ze milo¶æ kishana do Kelsey jest tk ogromna, ze zrobi wszystko by by³a szczêsliwa, w IV czêsci dokona kilku wyborów które bêd± z korzysci± dla jego brata i dziewczyny, dla której by³ wiecznie za ma³o dobry..
Lutka, w pe³ni siê z Tob± zgadzam. Przez ca³± II i ca³± III czê¶æ ani przez chwilê nie my¶la³am o Kishanie negatywnie. Bardzo mi go szkoda, bo w gruncie rzeczy to chyba jemu jest najciê¿ej. Mimo, ¿e wola³abym, ¿eby Kelsey by³a z Renem, to sama chyba nie potrafi³abym miêdzy nimi wybraæ.
ja mia³am tak samo a tera wiem ¿e uwielbiam ich obu <3
Kishan to bardzo dobry cz³owiek .On i Ren s± swoimi przeciwieñstwami jak czarny i bia³y czy ogieñ i woda .My¶lê ,¿e lepszym dla wybuchowej Kelsey by³by Kishan .KOcham Rena z ca³ego serca ,ale równie mocno pokocha³am Kishana ...szkoda mi ch³opaka .Zawsze jest tym który traci wszystko co kocha najmocniej .Noo...ale Ren to niez³e ciacho .Mój Szekspir .Wulkan emocji .Bêd± szczê¶liwi razem z Kels
Kells napisał:
Kishan to bardzo dobry cz³owiek .On i Ren s± swoimi przeciwieñstwami jak czarny i bia³y czy ogieñ i woda .My¶lê ,¿e lepszym dla wybuchowej Kelsey by³by Kishan .KOcham Rena z ca³ego serca ,ale równie mocno pokocha³am Kishana ...szkoda mi ch³opaka .Zawsze jest tym który traci wszystko co kocha najmocniej .Noo...ale Ren to niez³e ciacho .Mój Szekspir .Wulkan emocji .Bêd± szczê¶liwi razem z Kels
Zgadzam siê z tob± Kells :) Nasz Szekspir :)
Fanindra
Jak dla mnie to II czê¶æ by³a fajna, do¶æ ¶mieszna ze wzglêdu na Kishana, a zarazem smutna bo porwali Rena, a on potem nie pamiêta³ o Kelsey itd. Ale po przeczytaniu tej ksi±¿ki moja opinia o nim troszeczkê siê poprawi³a (na lepsze) ale nadal nie jestem co do niego przekonana *-*
A tak Colleen wyobra¿a sobie Kishana:
A i tak wygl±da æakram, którym walczy³:
lutka napisał:
a ja jestem ogromn± fank± Kishana.
W tym trójk±cie to on najbardziej ma szczere uczucia, to on jest najbajrdziej bezinteresowny , wci±¿ targaj± nim wyrzuty sumienia ze przez niego zosta³a jego rodzina i brat skrzywdzeni. jego wszystkie emocje wyci±gane s± jak na d³oni. Niestety czasami w nas uczucie rodzi siê na przekór nam- st±d, powoli poznaj±c Kelsey siê w niej zakochiwa³. A Kelsey w nim, bo prawda jest taka, ¿e Kishan nie by³ tak chimeryczny i obra¿alski jak natchniony Ren.
Aha- W gruncie rzeczy, oskar¿anie Kishana o odebranie bratu Yesubai sa bezpodstawne- Ren nigdy nie pozna³ wcze¶niej Yesubai, po prostu zastosowa³ siê do tradycji, Kishan za¶ sie z ni± spotyka³. Rozpacza³ po jej ¶mierci. I dopiero w II tomie kruki mu pokaza³y, ¿e tak naprawdê, to obaj bracia i Yesubai byli tylko pionkami w machlojkach Lokesha. Juz III czê¶c ksi±zki pokazuje ze milo¶æ kishana do Kelsey jest tk ogromna, ze zrobi wszystko by by³a szczêsliwa, w IV czêsci dokona kilku wyborów które bêd± z korzysci± dla jego brata i dziewczyny, dla której by³ wiecznie za ma³o dobry..
ja te¿ team Kishan i te¿ jak ty uwa¿am ¿e by³ najbardziej szczery i bezinteresowny jak dla mnie to Ren móg³by siê po¶wiêciæw 4 czê¶ci a zreszt± ci co uwa¿aj± ¿e Kelsey nie kocha³a Kishana to jak potem rozpacza³a po jego odej¶ciu powinno to udowodniæ nawet sam Ren to widzia³ :foch: