W II czê¶ci Kells wraca ze z³amanym sercem, które próbuje wyleczyæ randkami (Artie XD). Jednak nie wie, ¿e chwilowe rozstanie z ukochanym nie jest najgorsze. Ren zostaje pojmany, w dodatku Kishan wreszcie okazuje jej swoje uczucia (jak ja tego czarnucha nienawidzê -.-"). Na koñcu jej serce zostaje naprawdê z³amane. Jej ukochany nie pamiêta ich wspólnych chwil i gor±cego uczucia, którym siê darzyli i w dodatku okazuje zainteresowanie do Nilimy.
Co s±dzicie o Kells w tej czê¶ci "KT"? :)
Kells zachowuje siê trochê niezdecydowanie .Nie podoba³ mi siê pocz±tek .Ren wraca .Rzuca mu siê w otwarte ramiona ,ale nie przeszkadza jej to by umawiaæ siê na RANDKI .No Hello³ ?? Ja gdybym mia³a takiego skarba to nawet nie popatrzy³abym na innego mê¿czyznê .No , ale ...
Wa¿ny plus u Kel. to to ,¿e jest wierna Dhirenowi .Czytaj. Nie ob¶ciskuje siê z Kishanem na ka¿dym kroku .Czeka na niego cierpliwie .
Szkoda mi jej .Zosta³a tak zraniona .JU¯ REN NIE LUBI BRZOSKWIÑ ZE ¦MIETANK¡ !!! .Jej zreszta te¿ ju¿ nie lubi
napisał:
Nie ob¶ciskuje siê z Kishanem na ka¿dym kroku .Czeka na niego cierpliwie .
No to jest jedyne co mo¿e dowidziæ wierno¶ci u Kells, no ale by³ tez fragmen gdzie Kelsey podoba³o siê to jak ca³owa³a siê z Kishanem -,-
Kells napisał:
Kells zachowuje siê trochê niezdecydowanie .Nie podoba³ mi siê pocz±tek .Ren wraca .Rzuca mu siê w otwarte ramiona ,ale nie przeszkadza jej to by umawiaæ siê na RANDKI .No Hello³ ?? Ja gdybym mia³a takiego skarba to nawet nie popatrzy³abym na innego mê¿czyznê .No , ale ...
Wa¿ny plus u Kel. to to ,¿e jest wierna Dhirenowi .Czytaj. Nie ob¶ciskuje siê z Kishanem na ka¿dym kroku .Czeka na niego cierpliwie .
Szkoda mi jej .Zosta³a tak zraniona .JU¯ REN NIE LUBI BRZOSKWIÑ ZE ¦MIETANK¡ !!! .Jej zreszta te¿ ju¿ nie lubi
A mnie siê wydaje ¿e kelsey jest zdecydowana ale..
1. bracia sa do siebie bardzo podobni. Ona sama o tym wspomina
2. Spêdza z Kishanem bardzo duzo czasu, a on naprawdê sie o ni± stara, staje na g³owie, by jej zapewniæ bezpieczenstwo i wywo³ac na jej twarzy usmiech. Nie obra¿a siê o byle co, zawsze stara sie ja zrtozumieæ. decyduje siê trwac przy niej, mimo ¿e ona wci±¿ powtarza mu, ¿e kocha jego brata.
3. W oregonie chodzi an randki- ale niezobowi±zuj±ce. unika wi±zania siê. Przecie¿ nie bêdzie siedziec w domu i wzdychac do pluszowego tygrysa.
4. taka sama wielka mi³o¶ci± jak Rena obdarzy³aby Kishana, gdyby to jego pozna³a w cyrku, kelsey sama o tym przyznaje.