#1 07-08-12 18:54:31

Destiny

Za³o¿ycielka

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Ren's my home
Ulubiona czê¶æ: I i IV
Ulubiona para KT: Rensey

Kelsey

W II czê¶ci Kells wraca ze z³amanym sercem, które próbuje wyleczyæ randkami (Artie XD). Jednak nie wie, ¿e chwilowe rozstanie z ukochanym nie jest najgorsze. Ren zostaje pojmany, w dodatku Kishan wreszcie okazuje jej swoje uczucia (jak ja tego czarnucha nienawidzê -.-"). Na koñcu jej serce zostaje naprawdê z³amane. Jej ukochany nie pamiêta ich wspólnych chwil i gor±cego uczucia, którym siê darzyli i w dodatku okazuje zainteresowanie do Nilimy.
Co s±dzicie o Kells w tej czê¶ci "KT"? :)

Znu¿ona, przetar³am oczy i zgniot³am poduszkê pod g³ow±. Us³ysza³am cichy g³os Rena, gdy nuci³ naszemu nowo narodzonemu synkowi w pokoju obok. Mówi³ do niego ³agodnie w hindi i chocia¿ nadal nie rozumia³am tego jêzyka, rozpozna³am s³owa, którymi Ren zwraca³ siê do naszego synka - Mera raja beta - co oznacza³o "Synku, mój ma³y ksi±¿ê".

#2 08-08-12 09:27:45

Kells

Moderator

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Ren i Kishan
Ulubiona czê¶æ: Kocham wszystkie czê¶ci.
Ulubiona para KT: Ren i Kishan xD

Re: Kelsey

Kells zachowuje siê trochê niezdecydowanie .Nie podoba³ mi siê pocz±tek .Ren wraca .Rzuca mu siê w otwarte ramiona ,ale nie przeszkadza jej to by umawiaæ siê na RANDKI .No Hello³ ?? Ja gdybym mia³a takiego skarba to nawet nie popatrzy³abym na innego mê¿czyznê .No , ale ...
Wa¿ny plus u Kel. to to ,¿e jest wierna Dhirenowi .Czytaj. Nie ob¶ciskuje siê z Kishanem na ka¿dym kroku .Czeka na niego cierpliwie .
Szkoda mi jej .Zosta³a tak zraniona .JU¯ REN NIE LUBI BRZOSKWIÑ ZE ¦MIETANK¡ !!! .Jej zreszta te¿ ju¿ nie lubi

http://gra-o-tron.dbmw.info/wp-content/uploads/2011/09/2.gif
“Kishan to bezpieczny zak³ad.Mi³o¶æ Rena jest jak hazard”
-III Tiger's Voyage

#3 10-08-12 11:38:06

Kolorowaa

Mahisha

1609931
Call me!
SkÄ…d: Podkarpacie
Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kelsey
Ulubiona czê¶æ: I tom
Ulubiona para KT: Ren & Kelsey

napisał:

Nie ob¶ciskuje siê z Kishanem na ka¿dym kroku .Czeka na niego cierpliwie .

No to jest jedyne co mo¿e dowidziæ wierno¶ci u Kells, no ale by³ tez fragmen gdzie Kelsey podoba³o siê to jak ca³owa³a siê z Kishanem -,-

#4 08-10-12 06:24:57

lutka

Administrator

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kishan
Ulubiona czê¶æ: II

Kells napisał:

Kells zachowuje siê trochê niezdecydowanie .Nie podoba³ mi siê pocz±tek .Ren wraca .Rzuca mu siê w otwarte ramiona ,ale nie przeszkadza jej to by umawiaæ siê na RANDKI .No Hello³ ?? Ja gdybym mia³a takiego skarba to nawet nie popatrzy³abym na innego mê¿czyznê .No , ale ...
Wa¿ny plus u Kel. to to ,¿e jest wierna Dhirenowi .Czytaj. Nie ob¶ciskuje siê z Kishanem na ka¿dym kroku .Czeka na niego cierpliwie .
Szkoda mi jej .Zosta³a tak zraniona .JU¯ REN NIE LUBI BRZOSKWIÑ ZE ¦MIETANK¡ !!! .Jej zreszta te¿ ju¿ nie lubi

A mnie siê wydaje ¿e kelsey jest zdecydowana ale..

1.  bracia sa do siebie bardzo podobni. Ona sama o tym wspomina
2. Spêdza z Kishanem bardzo duzo czasu, a on naprawdê sie o ni± stara, staje na g³owie, by jej zapewniæ bezpieczenstwo i wywo³ac na jej twarzy usmiech. Nie   obra¿a siê o byle co, zawsze stara sie ja zrtozumieæ.  decyduje siê trwac przy niej, mimo ¿e ona wci±¿ powtarza mu, ¿e kocha jego brata.
3. W oregonie chodzi an randki- ale niezobowi±zuj±ce. unika wi±zania siê. Przecie¿ nie bêdzie siedziec w domu i wzdychac do pluszowego tygrysa.
4. taka sama wielka mi³o¶ci± jak Rena obdarzy³aby Kishana, gdyby to jego pozna³a w cyrku, kelsey sama o tym przyznaje.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Och, wiem, mog³o byæ gorzej, mogli¶cie daæ mi jaki¶ pier¶cieñ i wskazuj±c na wschód, powiedzieæ, ¿e trzy tysi±ce kilometrów dalej jest Mordor, ale i tak ³atwo nie by³o.
"Z³odziej dusz" Aneta Jadowska

http://i42.tinypic.com/2uqiwwk.jpg

#5 08-10-12 18:55:03

Kolorowaa

Mahisha

1609931
Call me!
SkÄ…d: Podkarpacie
Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kelsey
Ulubiona czê¶æ: I tom
Ulubiona para KT: Ren & Kelsey