#1 19-07-12 08:00:26

Destiny

Za³o¿ycielka

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Ren's my home
Ulubiona czê¶æ: I i IV
Ulubiona para KT: Rensey

Pan Kadam

Dyskusja na temat Pana Kadama :)

Znu¿ona, przetar³am oczy i zgniot³am poduszkê pod g³ow±. Us³ysza³am cichy g³os Rena, gdy nuci³ naszemu nowo narodzonemu synkowi w pokoju obok. Mówi³ do niego ³agodnie w hindi i chocia¿ nadal nie rozumia³am tego jêzyka, rozpozna³am s³owa, którymi Ren zwraca³ siê do naszego synka - Mera raja beta - co oznacza³o "Synku, mój ma³y ksi±¿ê".

#2 23-05-13 12:56:09

Alan

Bileciarz

42106052
Punktów :   
Ulubiona postaæ: Ren, Kishan, Kelsey, Kadam
Ulubiona czê¶æ: Wszystkie <3
Ulubiona para KT: Ren i Kelsey

Re: Pan Kadam

Uwielbiam Pana Kadama wed³ug mnie to te¿ 1 z najlepszych postaci w KT.

#3 23-05-13 13:51:56

judryk2003

Król Rajaram

SkÄ…d: Chociwel
Punktów :   
Ulubiona postaæ: Dhiren <3
Ulubiona czê¶æ: Wszystkie :)
Ulubiona para KT: Ren & Kells

Porusza mnie poziom jego wiedzy.

http://3.bp.blogspot.com/-Ct4w9RzEWug/UXLcBVsb27I/AAAAAAAAAVU/4vB0EcXOS64/s320/REN.gif
„Serce oddane ukochanej osobie pokona ka¿d± przeszkodê, rad¼kumari. Uwierz w to, a ja dopilnujê, ¿eby¶ by³a bezpieczna.”
Kl±twa Tygrysa: Przeznaczenie, str. 321

#4 23-05-13 14:06:33

Alhena

Król Rajaram

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kishan
Ulubiona czê¶æ: II

Yhy, mia³ du¿o czasu, ¿eby siê dokszta³ciæ. Mnie tylko rozwala to, ¿e wszystko potrafi zorganizowaæ, no normalnie nie ma dla niego rzeczy niemo¿liwych... Naprawdê Colleen powinna moim zdaniem darowaæ sobie niektóre rzeczy (typu nadajniki, czy te fajne pojazdy wodne) rodem z Jamesa Bonda xD

"Lubimy ludzi, którzy bez wahania mówi± to, co my¶l±, pod warunkiem, ¿e my¶l± to samo, co my."

Mark Twain

#5 03-03-16 15:21:02

Nutella00003

Karmi±cy zwierzêta

SkÄ…d: Lublin
Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kishan
Ulubiona czê¶æ: Przeznaczenie
Ulubiona para KT: Kishan+kto¶ inny ni¿ Kelsey

Jedna z najlepszych ksi±¿kowych postaci EVER. Strasznie siê z nim z¿y³am i te¿ chce takiego wujka! ;'( Niesamowite jest jego po¶wiêcenie dla ,,rodziny"

W pewnej chwili kamieñ z sufitu oberwa³ siê i spad³ mi na noge ale przenikn±³ przez ni± jak przez ducha. Krzykn±³em i w³a¶nie wtedy z³oty promieñ wlecia³ mi do ust. Zach³ysn±³em siê i poczu³em jak przenika przez moje cia³o. Przed oczami stanê³o mi bia³e ¶wiat³o, poczu³em mocne popchniêcie a potem nie by³o ju¿ nic. (...)
Obudzi³y mnie g³osy. Znajome g³osy. Poczu³em, ¿e kto¶ trzyma mi rêke na czole i ³agodnym g³osem mówi:
-Wstawaj
Jêkn±³em. Za jasno.
-Proszê cie wstawaj ju¿.
Z trudem otworzy³em oczy. Zaczeka³em a¿ kolorowe kropeczki nabior± normalnych kszta³tów i pozna³em go. Kadam

Stopka forum

RSS