Lol, to niby o czym ma byæ V czê¶æ? o.O Chyba muszê napisaæ do Colleen i zapytaæ czy aby na pewno jest co¶ takiego jak "Tiger's Dream"...
Destiny napisał:
Lol, to niby o czym ma byæ V czê¶æ? o.O Chyba muszê napisaæ do Colleen i zapytaæ czy aby na pewno jest co¶ takiego jak "Tiger's Dream"...
No dlatego pisa³am, ze ja nie widzê sensu w tym, i¿ V ma powstaæ.
Chyba, ¿e jakim¶ dziwnym trafem rzeczywi¶cie Durga wymieni tygrysa - w koñcu Kishan jest czarny, Durga ma czarn± zbroje.. a na pos±gach mia³a tygrysa rudego- nawiasem mówi±c- Kishan go spotka³ przy drugiej misji ( czy¿by spotka³ samego siebie?? W sumie Durga zachowywa³a sie jakby go dobrze zna³a...)
Ale s±dz±c po zakoñczeniu, jakie by³o zapisane w epilogu, trudno by³oby mi taka ewentualno¶æ wzi±¶æ pod uwagê.
ale..
papier wszystko przyjmie...
ps. a mo¿e V czê¶c bêdzie jak to kells i Renowi sie nie udaje ¿yc razem be¿ ¿adnych przeszkód wisz±cych nad g³ow± :P ¿artuje, phet jej zapowiedzia³ ¿e bêdzie szczê¶liwa, chocia¿ wg mnie, z Kishanem by³oby jej lepiej.....
pogrzeba³am w necie, i rzeczywi¶cie, jest informacja nt V czê¶ci:
http://www.goodreads.com/book/show/1247 … er-s-dream
http://www.tigerscurse.wikia.com/wiki/Tiger%27s_Dream
http://mtgreviews.wordpress.com/tag/tigers-dream/
Ostatnio edytowany przez lutka (30-09-12 22:46:27)
Moim zdaniem 3-k±t Colleen mog³a rozwi±zaæ lepiej .Np. pani Meyer -I wilk syty i owca ca³a .Bella ma Jacoba jako przyjaciela i Edwarda jako mê¿a .A zarówno Jacob jak i Edward s± szczê¶liwi ! Tak Kelsey traci Kishana na zawsze .Nie podoba mi siê to .
Po przeczytaniu III bardzo polubi³am Kiszkê .To taki dobry ch³opak .Nie zas³u¿y³ na to .Co wy na np. Ren+Kelsey , KIshan+ Nilima .Ale nie ...jeden musia³ odej¶æ...sama nie wiem gdzie !
Moje emocje siêgaj± zenitu...pop³aka³am siê
¿e jak?? Nilima bêdzie z Kishanem???? WIEDZIA£AM !!!
haha ja juz ja widzê :D i troche mi siê chce ¶miaæ :)
Nilima sobie poderwa³a s³odkiego barbarzyñcê z czasów.. prehistorycznych :P
Haha, ja te¿ zawsze marzy³am, aby Kiszonka by³ z Nilim±, odk±d tylko siê w ksi±¿ce pojawi³. Ale Colleen zrobi³a inaczej :/
Phaha, lutka teraz mnie rozwali³a¶ xD
Destiny napisał:
Haha, ja te¿ zawsze marzy³am, aby Kiszonka by³ z Nilim±,
Ka¿da normalna dziewczyna wybra³aby na mê¿a w³a¶nie Kishana, kto by siê chcia³ zastanawiac, co Renowi wpadnie znowu do g³owy, podczas gdy mo¿na miec tak pewnego i stabilnego faceta przy sobie ? :P
lutka napisał:
Destiny napisał:
Haha, ja te¿ zawsze marzy³am, aby Kiszonka by³ z Nilim±,
Ka¿da normalna dziewczyna wybra³aby na mê¿a w³a¶nie Kishana, kto by siê chcia³ zastanawiac, co Renowi wpadnie znowu do g³owy, podczas gdy mo¿na miec tak pewnego i stabilnego faceta przy sobie ? :P
Emm... lubiê Kishana, ale ja jednak pozostajê przy tym, ¿e chcê Rena na mê¿a :p Naszego kochanego Kishana zostawiam tobie ^-^
Destiny napisał:
Naszego kochanego Kishana zostawiam tobie ^-^
hehehe. bior±c pod uwagê, ¿e utkn±³ w przesz³o¶ci z Durg±...
Swoj± drog± to siê facet napracujê bo Durga ma swoje Alter Ego czyli Kali :P
Haha, ale ja jestem prawie na 100% pewna, ¿e on w V cz. wróci ;) Ej, a mo¿e V cz. bêdzie tylko o nim... fajnie by by³o :evil:
Huehue ,ale by³oby fajnie ...
Destiny napisał:
mo¿e V cz. bêdzie tylko o nim...
mo¿e..
Kishan jako Damon jest nie¶miertelny, wiêc odwiedzi zestarza³ych Kelsey i Rena, i popsuje im nerwy :P
Poza tym, nie wierze, ¿e Kells, nie teskni za tygrysami..
O tak, Kishan by ju¿ co¶ wymy¶li³, aby popsuæ humor swojemu bratu i szwagiereczce :p
Ren ze zmarszczkami ...jako¶ nie mogê sobie tego wyobraziæ !
haha barbarzyñcê czy¿ by¶ cytowa³a Artiego?? :D :D