Lol, to niby o czym ma być V część? o.O Chyba muszę napisać do Colleen i zapytać czy aby na pewno jest coś takiego jak "Tiger's Dream"...
Destiny napisał:
Lol, to niby o czym ma być V część? o.O Chyba muszę napisać do Colleen i zapytać czy aby na pewno jest coś takiego jak "Tiger's Dream"...
No dlatego pisałam, ze ja nie widzę sensu w tym, iż V ma powstać.
Chyba, że jakimś dziwnym trafem rzeczywiście Durga wymieni tygrysa - w końcu Kishan jest czarny, Durga ma czarną zbroje.. a na posągach miała tygrysa rudego- nawiasem mówiąc- Kishan go spotkał przy drugiej misji ( czyżby spotkał samego siebie?? W sumie Durga zachowywała sie jakby go dobrze znała...)
Ale sądząc po zakończeniu, jakie było zapisane w epilogu, trudno byłoby mi taka ewentualność wziąść pod uwagę.
ale..
papier wszystko przyjmie...
ps. a może V częśc będzie jak to kells i Renowi sie nie udaje życ razem beż żadnych przeszkód wiszących nad głową :P żartuje, phet jej zapowiedział że będzie szczęśliwa, chociaż wg mnie, z Kishanem byłoby jej lepiej.....
pogrzebałam w necie, i rzeczywiście, jest informacja nt V części:
http://www.goodreads.com/book/show/1247 … er-s-dream
http://www.tigerscurse.wikia.com/wiki/Tiger%27s_Dream
http://mtgreviews.wordpress.com/tag/tigers-dream/
Ostatnio edytowany przez lutka (30-09-12 22:46:27)
Moim zdaniem 3-kąt Colleen mogła rozwiązać lepiej .Np. pani Meyer -I wilk syty i owca cała .Bella ma Jacoba jako przyjaciela i Edwarda jako męża .A zarówno Jacob jak i Edward są szczęśliwi ! Tak Kelsey traci Kishana na zawsze .Nie podoba mi się to .
Po przeczytaniu III bardzo polubiłam Kiszkę .To taki dobry chłopak .Nie zasłużył na to .Co wy na np. Ren+Kelsey , KIshan+ Nilima .Ale nie ...jeden musiał odejść...sama nie wiem gdzie !
Moje emocje sięgają zenitu...popłakałam się
że jak?? Nilima będzie z Kishanem???? WIEDZIAŁAM !!!
haha ja juz ja widzę :D i troche mi się chce śmiać :)
Nilima sobie poderwała słodkiego barbarzyńcę z czasów.. prehistorycznych :P
Haha, ja też zawsze marzyłam, aby Kiszonka był z Nilimą, odkąd tylko się w książce pojawił. Ale Colleen zrobiła inaczej :/
Phaha, lutka teraz mnie rozwaliłaś xD
Destiny napisał:
Haha, ja też zawsze marzyłam, aby Kiszonka był z Nilimą,
Każda normalna dziewczyna wybrałaby na męża właśnie Kishana, kto by się chciał zastanawiac, co Renowi wpadnie znowu do głowy, podczas gdy można miec tak pewnego i stabilnego faceta przy sobie ? :P
lutka napisał:
Destiny napisał:
Haha, ja też zawsze marzyłam, aby Kiszonka był z Nilimą,
Każda normalna dziewczyna wybrałaby na męża właśnie Kishana, kto by się chciał zastanawiac, co Renowi wpadnie znowu do głowy, podczas gdy można miec tak pewnego i stabilnego faceta przy sobie ? :P
Emm... lubię Kishana, ale ja jednak pozostaję przy tym, że chcę Rena na męża :p Naszego kochanego Kishana zostawiam tobie ^-^
Destiny napisał:
Naszego kochanego Kishana zostawiam tobie ^-^
hehehe. biorąc pod uwagę, że utknął w przeszłości z Durgą...
Swoją drogą to się facet napracuję bo Durga ma swoje Alter Ego czyli Kali :P
Haha, ale ja jestem prawie na 100% pewna, że on w V cz. wróci ;) Ej, a może V cz. będzie tylko o nim... fajnie by było :evil:
Huehue ,ale byłoby fajnie ...
Destiny napisał:
może V cz. będzie tylko o nim...
może..
Kishan jako Damon jest nieśmiertelny, więc odwiedzi zestarzałych Kelsey i Rena, i popsuje im nerwy :P
Poza tym, nie wierze, że Kells, nie teskni za tygrysami..
O tak, Kishan by już coś wymyślił, aby popsuć humor swojemu bratu i szwagiereczce :p
Ren ze zmarszczkami ...jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić !
haha barbarzyńcę czyż byś cytowała Artiego?? :D :D