No kochani, tym razem to powa¿na sprawa i mam nadziejê, ¿e tym razem wszyscy u¿ytkownicy po³±cz± swoje si³y.
Wczoraj napisa³am do wydawnictwa Moondrive wiadomo¶æ na temat wspó³pracy. Oczywi¶cie dosta³am odpowied¼, ¿e forum wci±¿ bêdzie promowane. Jednak dostali¶my równie¿ propozycjê (my¶lê) nie do odrzucenia. Otó¿ wydawnictwo polskiej wersji "Kl±twy Tygrysa" zaproponowa³o nam zorganizowanie jakie¶ wielkiej akcji b±d¼ konkursu dla fanów tygrysiej sagi Colleen Houck. Zapyta³am czy bêdzie to co¶ kosztowaæ i gdy tylko dostanê odpowied¼, poinformujê was o tym. Ale dla Was jest równie¿ jedno, my¶lê ¿e bardzo wa¿ne (o ile nie najwa¿niejsze) zadanie. Jako u¿ytkownicy jedynego forum dla fanów "KT" macie za zadanie wymy¶liæ jaki¶ pomys³ na nasz± akcjê/konkurs z wydawnictwem. My¶lê, ¿e sprawa jest do¶æ powa¿na, tak wiêc proszê o wk³ad. Oczywi¶cie sama równie¿ uruchomiê szare komórki, ale bez WASZEJ pomocy nie dam rady. A wiêc do dzie³a.
Je¿eli kto¶ chce przeczytaæ co konkretnie napisa³o wydawnictwo, proszê bardzo:
Witaj,
tak, oczywi¶cie, jeste¶my zainteresowani wspó³prac±. Planujemy wydanie kolejnego tomu tygrysa ju¿ na pocz±tku lata. Mo¿e zrobimy razem du¿y konkurs dla fanów lub jak±¶ wspóln± akcjê? Nie ma problemu, ¿eby¶my pisali na fanpage'u MD o tym, co siê dzieje na tygrysim forum. Zbierzemy nasze pomys³y bedziemy w kontakcie. Pozdrawiam serdecznie!
Moon
Bêdê stale informowaæ o przebiegu rozmowy z wydawnictwem Moondrive.
UWAGA!
Nawet Colleen Houck (TAK, SAMA AUTORKA "KT") wspomaga nasz± akcjê i forum!!!!
B³agam, nie zawied¼cie mnie. Taka okazja mo¿e siê ju¿ nigdy nie zdarzyæ, a dziêki niej nasze forum byæ mo¿e zyska rozg³os.
Ja (gdy dowiemy siê wiêcej) mogê na pewno pomóc. Mój tata jest grafikiem komputerowym i ju¿ du¿o robi³ takich akcji i konkursów. Mo¿e podsunie mi jaki¶ pomys³ i pomo¿e jak najlepiej to zorganizowaæ. :)
Dobrze, bêdê czekaæ :)
WOW, przyl±cze sie napewno, jakim¶ mo¿e ma³ym pomys³em ale pomoge :3
Bardzo zaskoczy³ mnie ten news. Nagle w mojej g³owie zwizualizowa³am sobie ok³adkê 4 czê¶ci a na spodzie : logo forum...na 1000000000000000000% wezmê udzia³!
Kal-si napisał:
WOW, przyl±cze sie napewno, jakim¶ mo¿e ma³ym pomys³em ale pomoge :3
Ka¿dy wk³ad siê liczy :)
Kells napisał:
Bardzo zaskoczy³ mnie ten news. Nagle w mojej g³owie zwizualizowa³am sobie ok³adkê 4 czê¶ci a na spodzie : logo forum...na 1000000000000000000% wezmê udzia³!
To by by³o cudne *.*
Sprz±taj±cy cyrk
To ¶wietnie, ¿e forum ma szansê na WIEEEELKI rozg³os ;* Jasne, ¿e postaram siê pomóc, którym¶ z moich ma³ych pomys³ów z mojej g³ówki <3
Z chêci± pomogê, ale nie wiem na jak wielk± skalê ma byæ zrobiona ta akcja/konkurs.
Mo¿e to byæ np. Nagranie filmiku przez fanów KT, w którym przedstawi± jak±¶ scenê z ksi±¿ki, albo zrobi± cokolwiek ( zale¿y od wizji wydawnictwa ) i wymieni± nazwê forum oraz wydawnictwa.
Albo konkurs na napisanie "Twojego wymarzonego zakoñczenia KT". We¼my pod uwagê fakt, ¿e 4 czê¶æ jeszcze nie zosta³a wydana, wiêc zdanie nie zosta³o narzucone fanom.
To tyle je¶li chodzi o moje pomys³y, chocia¿ nie jestem pewna, czy dobrze zrozumia³am >.> Jestem dzisiaj mega nieprzytomna.
O MATULU!!!!!! NA CO¦ TAKIEGO CZEKA£AM!!! Oczywi¶cie ¿e pomogê jak tylko co¶ mi wpadnie to napiszê
:chers:
No tak. Wszystko super, ekstra. Pozytywne nastawienie, ale dziewczyny! Musimy zacz±æ JU¯ dzia³aæ. Mi na razie nic nie przechodzi do g³owy. My¶lê, ¿e powinny¶my wypisaæ tutaj pytania dotycz±ce tego konkursu. Tak przynajmniej ja uwa¿am.
Czekam dalej na propozycjê. Gdy uzbieramy kilka, napiszê je do wydawnictwa i zobaczymy co o nich s±dz± :)
Hmmm... Mo¿e fani mogliby zaprojektowaæ grafikê do ksi±¿ki? Nie ok³adkê, ale np. najlepsze 5 prac znalaz³o by siê z ty³u czy co¶ w tym rodzaju? :P
Albo fani mogliby nagraæ/zrobic w³asny zwiastun czwartej czê¶ci...
Mo¿e zaprojektowanie zak³adki do ksi±¿ki?
A mo¿e narysowanie postaci naprzyk³ad tak jak oni ich widz±.N.p. ja Kelsey sobie wyobra¿am tak