• Index
  •  » News
  •  » WIELKA AKCJA FORUM KL¡TWY TYGRYSA I WYDAWNICTWA MOONDRIVE!!!

#1 11-02-13 17:02:52

Destiny

Za³o¿ycielka

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Ren's my home
Ulubiona czê¶æ: I i IV
Ulubiona para KT: Rensey

WIELKA AKCJA FORUM KL¡TWY TYGRYSA I WYDAWNICTWA MOONDRIVE!!!

No kochani, tym razem to powa¿na sprawa i mam nadziejê, ¿e tym razem wszyscy u¿ytkownicy po³±cz± swoje si³y.

http://i48.tinypic.com/10747z8.png

Wczoraj napisa³am do wydawnictwa Moondrive wiadomo¶æ na temat wspó³pracy. Oczywi¶cie dosta³am odpowied¼, ¿e forum wci±¿ bêdzie promowane. Jednak dostali¶my równie¿ propozycjê (my¶lê) nie do odrzucenia. Otó¿ wydawnictwo polskiej wersji "Kl±twy Tygrysa" zaproponowa³o nam zorganizowanie jakie¶ wielkiej akcji b±d¼ konkursu dla fanów tygrysiej sagi Colleen Houck. Zapyta³am czy bêdzie to co¶ kosztowaæ i gdy tylko dostanê odpowied¼, poinformujê was o tym. Ale dla Was jest równie¿ jedno, my¶lê ¿e bardzo wa¿ne (o ile nie najwa¿niejsze) zadanie. Jako u¿ytkownicy jedynego forum dla fanów "KT" macie za zadanie wymy¶liæ jaki¶ pomys³ na nasz± akcjê/konkurs z wydawnictwem. My¶lê, ¿e sprawa jest do¶æ powa¿na, tak wiêc proszê o wk³ad. Oczywi¶cie sama równie¿ uruchomiê szare komórki, ale bez WASZEJ pomocy nie dam rady. A wiêc do dzie³a.

Je¿eli kto¶ chce przeczytaæ co konkretnie napisa³o wydawnictwo, proszê bardzo:

Witaj,

tak, oczywi¶cie, jeste¶my zainteresowani wspó³prac±. Planujemy wydanie kolejnego tomu tygrysa ju¿ na pocz±tku lata. Mo¿e zrobimy razem du¿y konkurs dla fanów lub jak±¶ wspóln± akcjê? Nie ma problemu, ¿eby¶my pisali na fanpage'u MD o tym, co siê dzieje na tygrysim forum. Zbierzemy nasze pomys³y bedziemy w kontakcie. Pozdrawiam serdecznie!

Moon

Bêdê stale informowaæ o przebiegu rozmowy z wydawnictwem Moondrive.

UWAGA!
Nawet Colleen Houck (TAK, SAMA AUTORKA "KT") wspomaga nasz± akcjê i forum!!!!

http://i45.tinypic.com/34r9088.png

B³agam, nie zawied¼cie mnie. Taka okazja mo¿e siê ju¿ nigdy nie zdarzyæ, a dziêki niej nasze forum byæ mo¿e zyska rozg³os.

Znu¿ona, przetar³am oczy i zgniot³am poduszkê pod g³ow±. Us³ysza³am cichy g³os Rena, gdy nuci³ naszemu nowo narodzonemu synkowi w pokoju obok. Mówi³ do niego ³agodnie w hindi i chocia¿ nadal nie rozumia³am tego jêzyka, rozpozna³am s³owa, którymi Ren zwraca³ siê do naszego synka - Mera raja beta - co oznacza³o "Synku, mój ma³y ksi±¿ê".

#2 11-02-13 17:07:15

Mailin

Zagubiony w d¿ungli

SkÄ…d: Olsztyn
Punktów :   
Ulubiona postaæ: Alagan Dhiren
Ulubiona czê¶æ: pierwsza
Ulubiona para KT: Kelsey i Ren

Re: WIELKA AKCJA FORUM KL¡TWY TYGRYSA I WYDAWNICTWA MOONDRIVE!!!

Ja (gdy dowiemy siê wiêcej) mogê na pewno pomóc. Mój tata jest grafikiem komputerowym i ju¿ du¿o robi³ takich akcji i konkursów. Mo¿e podsunie mi jaki¶ pomys³ i pomo¿e jak najlepiej to zorganizowaæ. :)

Snow is falling once again. My soul is weary of this world. 
My body fails me, weakening. How long can I endure this cold?
                     I hear the Raven calling me
  Onux brother takes me home. Once more to spirit I return
                   Upon raven wings I am borne.
                                      Wolf

#3 11-02-13 17:22:00

Destiny

Za³o¿ycielka

Punktów :   

Dobrze, bêdê czekaæ :)

Znu¿ona, przetar³am oczy i zgniot³am poduszkê pod g³ow±. Us³ysza³am cichy g³os Rena, gdy nuci³ naszemu nowo narodzonemu synkowi w pokoju obok. Mówi³ do niego ³agodnie w hindi i chocia¿ nadal nie rozumia³am tego jêzyka, rozpozna³am s³owa, którymi Ren zwraca³ siê do naszego synka - Mera raja beta - co oznacza³o "Synku, mój ma³y ksi±¿ê".

#4 11-02-13 21:15:32

Kal-si

Król Rajaram

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kishan Sohan Rajaram ♥
Ulubiona czê¶æ: 2/II/२
Ulubiona para KT: Kishan ♥ Kells

WOW, przyl±cze sie napewno, jakim¶ mo¿e ma³ym pomys³em ale pomoge :3

#5 11-02-13 21:56:36

Kells

Moderator

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Ren i Kishan
Ulubiona czê¶æ: Kocham wszystkie czê¶ci.
Ulubiona para KT: Ren i Kishan xD

Bardzo zaskoczy³ mnie ten news. Nagle w mojej g³owie zwizualizowa³am sobie ok³adkê 4 czê¶ci a na spodzie : logo forum...na 1000000000000000000% wezmê udzia³!

http://gra-o-tron.dbmw.info/wp-content/uploads/2011/09/2.gif
“Kishan to bezpieczny zak³ad.Mi³o¶æ Rena jest jak hazard”
-III Tiger's Voyage

#6 12-02-13 05:33:46

Destiny

Za³o¿ycielka

Punktów :   

Kal-si napisał:

WOW, przyl±cze sie napewno, jakim¶ mo¿e ma³ym pomys³em ale pomoge :3

Ka¿dy wk³ad siê liczy :)

Kells napisał:

Bardzo zaskoczy³ mnie ten news. Nagle w mojej g³owie zwizualizowa³am sobie ok³adkê 4 czê¶ci a na spodzie : logo forum...na 1000000000000000000% wezmê udzia³!

To by by³o cudne *.*

#7 16-02-13 10:01:06

Bilauta... ^^

Sprz±taj±cy cyrk

SkÄ…d: Polska
Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kishan
Ulubiona czê¶æ: II
Ulubiona para KT: Kelsey&Kishan

To ¶wietnie, ¿e forum ma szansê na WIEEEELKI rozg³os ;* Jasne, ¿e postaram siê pomóc, którym¶ z moich ma³ych pomys³ów z mojej g³ówki <3

"Istniej± ró¿ne rodzaje poca³unków. Namiêtny na po¿egnanie - w ten sposób Rhett ca³owa³ Scarlett, gdy jecha³ na wojnê. Poca³unek niespe³nionej mi³o¶ci - jak miêdzy Supermanem i Lois Lane. Pierwszy niewinny poca³unek - zawsze delikatny, ciep³y i pe³en niepewno¶ci. Jeszcze inaczej ca³uj± siê ludzie, którzy s± dla siebie stworzeni - nale¿± do siebie nawzajem."

#8 18-02-13 13:01:17

Apayan

Sprz±taj±cy cyrk

12884796
SkÄ…d: Hogsmeade
Punktów :   
Ulubiona czê¶æ: Zdecydowanie pierwsza
Ulubiona para KT: Ren&Kelsey

Z chêci± pomogê, ale nie wiem na jak wielk± skalê ma byæ zrobiona ta akcja/konkurs.
Mo¿e to byæ np. Nagranie filmiku przez fanów KT, w którym przedstawi± jak±¶ scenê z ksi±¿ki, albo zrobi± cokolwiek ( zale¿y od wizji wydawnictwa ) i wymieni± nazwê forum oraz wydawnictwa.
Albo konkurs na napisanie "Twojego wymarzonego zakoñczenia KT". We¼my pod uwagê fakt, ¿e 4 czê¶æ jeszcze nie zosta³a wydana, wiêc zdanie nie zosta³o narzucone fanom.

To tyle je¶li chodzi o moje pomys³y, chocia¿ nie jestem pewna, czy dobrze zrozumia³am >.> Jestem dzisiaj mega nieprzytomna.

"- Kotek, spójrz na mnie - powiedzia³ matowym g³osem.
Zamruga³am.
- Przecie¿ patrzê.
- Nie, nie patrzysz - przysun±³ siê bli¿ej, a jego oczy ca³kowicie rozb³ys³y zieleni± - patrzysz przeze mnie, jakby mnie tu nawet nie by³o. Patrzysz na mnie... i nie widzisz mê¿czyzny. Widzisz wampira, a to oznacza co¶ gorszego gatunku. Jednym z nielicznych momentów by³ zesz³y weekend. Obejmowa³em ciê i ca³owa³em, i patrzy³em jak twoje oczy rozpalaj± siê pragnieniem i wiedzia³em, ¿e po raz pierwszy widzisz mnie takim, jakim naprawdê jestem. Nie tylko niebij±ce serce okryte skorup±. Spójrz na mnie znów w ten sposób, bez ¿adnych wymówek w postaci narkotyków, które mog³aby¶ za to winiæ - jego usta wygiê³y siê lekko, kiedy to powiedzia³ -
Pragê ciê od momentu, kiedy ciê zobaczy³em... A je¶li my¶lisz, ¿e nie p³onê z po¿±dania na widok ciebie w staniku to siê bardzo mylisz. Po prostu nie idê tam gdzie mnie nie zapraszaj±."

#9 18-02-13 19:32:45

Tygryska

Pasa¿er Skrzydlatego Tygrysa

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kishan i Ren
Ulubiona czê¶æ: Czekajmy wiêc

O MATULU!!!!!! NA CO¦ TAKIEGO CZEKA£AM!!! Oczywi¶cie ¿e pomogê jak tylko co¶ mi wpadnie to napiszê
:chers:

#10 19-02-13 17:14:28

Kobaltowa

Sprz±taj±cy cyrk

36859316
Punktów :   
Ulubiona postaæ: Dhiren
Ulubiona para KT: Kells&Ren

No tak. Wszystko super, ekstra. Pozytywne nastawienie, ale dziewczyny! Musimy zacz±æ JU¯ dzia³aæ. Mi na razie nic nie przechodzi do g³owy. My¶lê, ¿e powinny¶my wypisaæ tutaj pytania dotycz±ce tego konkursu. Tak przynajmniej ja uwa¿am.

Wczoraj to ju¿ historia.
Jutro to tajemnica.
Ale dzisiaj to dar losu, a dary s± po to ¿eby siê nimi cieszyæ.

#11 19-02-13 18:46:19

Destiny

Za³o¿ycielka

Punktów :   

Czekam dalej na propozycjê. Gdy uzbieramy kilka, napiszê je do wydawnictwa i zobaczymy co o nich s±dz± :)

#12 20-02-13 14:21:32

Miya

Bileciarz

Punktów :   
Ulubiona czê¶æ: II "Wyzwanie"

Hmmm... Mo¿e fani mogliby zaprojektowaæ grafikê do ksi±¿ki? Nie ok³adkê, ale np. najlepsze 5 prac znalaz³o by siê z ty³u czy co¶ w tym rodzaju? :P

http://25.media.tumblr.com/tumblr_md732gBndd1qm7ctho1_400.gif

#13 20-02-13 14:30:23

Apayan

Sprz±taj±cy cyrk

12884796
SkÄ…d: Hogsmeade
Punktów :   
Ulubiona czê¶æ: Zdecydowanie pierwsza
Ulubiona para KT: Ren&Kelsey

Albo fani mogliby nagraæ/zrobic w³asny zwiastun czwartej czê¶ci...

"- Kotek, spójrz na mnie - powiedzia³ matowym g³osem.
Zamruga³am.
- Przecie¿ patrzê.
- Nie, nie patrzysz - przysun±³ siê bli¿ej, a jego oczy ca³kowicie rozb³ys³y zieleni± - patrzysz przeze mnie, jakby mnie tu nawet nie by³o. Patrzysz na mnie... i nie widzisz mê¿czyzny. Widzisz wampira, a to oznacza co¶ gorszego gatunku. Jednym z nielicznych momentów by³ zesz³y weekend. Obejmowa³em ciê i ca³owa³em, i patrzy³em jak twoje oczy rozpalaj± siê pragnieniem i wiedzia³em, ¿e po raz pierwszy widzisz mnie takim, jakim naprawdê jestem. Nie tylko niebij±ce serce okryte skorup±. Spójrz na mnie znów w ten sposób, bez ¿adnych wymówek w postaci narkotyków, które mog³aby¶ za to winiæ - jego usta wygiê³y siê lekko, kiedy to powiedzia³ -
Pragê ciê od momentu, kiedy ciê zobaczy³em... A je¶li my¶lisz, ¿e nie p³onê z po¿±dania na widok ciebie w staniku to siê bardzo mylisz. Po prostu nie idê tam gdzie mnie nie zapraszaj±."

#14 21-02-13 09:54:55

Kobaltowa

Sprz±taj±cy cyrk

36859316
Punktów :   
Ulubiona postaæ: Dhiren
Ulubiona para KT: Kells&Ren

Mo¿e zaprojektowanie zak³adki do ksi±¿ki?

Wczoraj to ju¿ historia.
Jutro to tajemnica.
Ale dzisiaj to dar losu, a dary s± po to ¿eby siê nimi cieszyæ.

#15 21-04-13 15:57:14

Rosalia

Zwiedzaj±cy

Punktów :   

A mo¿e narysowanie postaci naprzyk³ad tak jak oni ich widz±.N.p. ja Kelsey sobie wyobra¿am takhttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSO6bWDuwB7fMNPtjIx_VrujacRm28uRCzFNOaAi1Xg8cF2_rGEBQ

W czsie burzy kruk siedzi na dêbie,
Jego mokre pióra z ¿ywio³em szalej±ce,
Lecieæ chc± do nieba.
Burza ustaje.
W ¶wietle s³oñca bia³y kruk podlatuje,
I zabiera pos³anca ¶mierci do nieba.

• Index
  •  » News
  •  » WIELKA AKCJA FORUM KL¡TWY TYGRYSA I WYDAWNICTWA MOONDRIVE!!!

Stopka forum

RSS