No kochani, tym razem to poważna sprawa i mam nadzieję, że tym razem wszyscy użytkownicy połączą swoje siły.
Wczoraj napisałam do wydawnictwa Moondrive wiadomość na temat współpracy. Oczywiście dostałam odpowiedź, że forum wciąż będzie promowane. Jednak dostaliśmy również propozycję (myślę) nie do odrzucenia. Otóż wydawnictwo polskiej wersji "Klątwy Tygrysa" zaproponowało nam zorganizowanie jakieś wielkiej akcji bądź konkursu dla fanów tygrysiej sagi Colleen Houck. Zapytałam czy będzie to coś kosztować i gdy tylko dostanę odpowiedź, poinformuję was o tym. Ale dla Was jest również jedno, myślę że bardzo ważne (o ile nie najważniejsze) zadanie. Jako użytkownicy jedynego forum dla fanów "KT" macie za zadanie wymyślić jakiś pomysł na naszą akcję/konkurs z wydawnictwem. Myślę, że sprawa jest dość poważna, tak więc proszę o wkład. Oczywiście sama również uruchomię szare komórki, ale bez WASZEJ pomocy nie dam rady. A więc do dzieła.
Jeżeli ktoś chce przeczytać co konkretnie napisało wydawnictwo, proszę bardzo:
Witaj,
tak, oczywiście, jesteśmy zainteresowani współpracą. Planujemy wydanie kolejnego tomu tygrysa już na początku lata. Może zrobimy razem duży konkurs dla fanów lub jakąś wspólną akcję? Nie ma problemu, żebyśmy pisali na fanpage'u MD o tym, co się dzieje na tygrysim forum. Zbierzemy nasze pomysły bedziemy w kontakcie. Pozdrawiam serdecznie!
Moon
Będę stale informować o przebiegu rozmowy z wydawnictwem Moondrive.
UWAGA!
Nawet Colleen Houck (TAK, SAMA AUTORKA "KT") wspomaga naszą akcję i forum!!!!
Błagam, nie zawiedźcie mnie. Taka okazja może się już nigdy nie zdarzyć, a dzięki niej nasze forum być może zyska rozgłos.
Ja (gdy dowiemy się więcej) mogę na pewno pomóc. Mój tata jest grafikiem komputerowym i już dużo robił takich akcji i konkursów. Może podsunie mi jakiś pomysł i pomoże jak najlepiej to zorganizować. :)
Dobrze, będę czekać :)
WOW, przylącze sie napewno, jakimś może małym pomysłem ale pomoge :3
Bardzo zaskoczył mnie ten news. Nagle w mojej głowie zwizualizowałam sobie okładkę 4 części a na spodzie : logo forum...na 1000000000000000000% wezmę udział!
Kal-si napisał:
WOW, przylącze sie napewno, jakimś może małym pomysłem ale pomoge :3
Każdy wkład się liczy :)
Kells napisał:
Bardzo zaskoczył mnie ten news. Nagle w mojej głowie zwizualizowałam sobie okładkę 4 części a na spodzie : logo forum...na 1000000000000000000% wezmę udział!
To by było cudne *.*
Sprzątający cyrk
To świetnie, że forum ma szansę na WIEEEELKI rozgłos ;* Jasne, że postaram się pomóc, którymś z moich małych pomysłów z mojej główki <3
Z chęcią pomogę, ale nie wiem na jak wielką skalę ma być zrobiona ta akcja/konkurs.
Może to być np. Nagranie filmiku przez fanów KT, w którym przedstawią jakąś scenę z książki, albo zrobią cokolwiek ( zależy od wizji wydawnictwa ) i wymienią nazwę forum oraz wydawnictwa.
Albo konkurs na napisanie "Twojego wymarzonego zakończenia KT". Weźmy pod uwagę fakt, że 4 część jeszcze nie została wydana, więc zdanie nie zostało narzucone fanom.
To tyle jeśli chodzi o moje pomysły, chociaż nie jestem pewna, czy dobrze zrozumiałam >.> Jestem dzisiaj mega nieprzytomna.
O MATULU!!!!!! NA COŚ TAKIEGO CZEKAŁAM!!! Oczywiście że pomogę jak tylko coś mi wpadnie to napiszę
:chers:
No tak. Wszystko super, ekstra. Pozytywne nastawienie, ale dziewczyny! Musimy zacząć JUŻ działać. Mi na razie nic nie przechodzi do głowy. Myślę, że powinnyśmy wypisać tutaj pytania dotyczące tego konkursu. Tak przynajmniej ja uważam.
Czekam dalej na propozycję. Gdy uzbieramy kilka, napiszę je do wydawnictwa i zobaczymy co o nich sądzą :)
Hmmm... Może fani mogliby zaprojektować grafikę do książki? Nie okładkę, ale np. najlepsze 5 prac znalazło by się z tyłu czy coś w tym rodzaju? :P
Albo fani mogliby nagrać/zrobic własny zwiastun czwartej części...
Może zaprojektowanie zakładki do książki?
A może narysowanie postaci naprzykład tak jak oni ich widzą.N.p. ja Kelsey sobie wyobrażam tak