Tak, dzisiaj obchodzimy pierwsze urodziny. Gdy zak³ada³am to forum, nie liczy³am na tak du¿y sukces. A jednak! Dziêki Wam, fanom cudownej ksi±¿ki Colleen Houck, tigerscurse.pun.pl liczy sobie okr±glutki rok. Nie do¶æ, ¿e mamy 200-stu u¿ytkowników (w tym wspania³± moderatorkê Kells i adminkê Alisun), to jeszcze wspó³pracujemy z wydawnictwem Moondrive oraz mamy kontakt z autork± ksi±¿ki! Stali¶my siê równie¿ oficjalnym polskim forum "Kl±twy Tygrysa". Oczywi¶cie nawet po zakoñczeniu sagi bêdziemy siê zajmowaæ innymi dzie³ami Colleen Houck.
Jest jeszcze co¶. Przez ten czas na forum by³a jedna u¿ytkowniczka, któr± teraz chcia³abym jako¶ nagrodziæ. Przez prawie rok pomaga³a rozwijaæ forum oraz doradza³a mi w ró¿nych sprawach. Zrobi³a co¶ równie¿ dla Was. Dziêki jej umiejêtno¶ci±, i przede wszystkim chêciom, mogli¶cie przeczytaæ "Kl±twê Tygrysa. Przeznaczenie" du¿o wcze¶niej ni¿ inni, niezarejestrowani fani. Tak, mowa tu o lutce, któr± bardzo sobie ceniê. My¶lê wiêc, i¿ nie zdziwi Was to, ¿e od dzisiaj bêdzie ona drug±, zaraz po Alisun, administratork± forum. I nie b±d¼ ju¿ taka skromna lutka. Zas³u¿y³a¶ na to i my¶lê, ¿e inni siê ze mn± zgodz±.
Ale forum to nie tylko te kilka osób. To dziêki Wam, u¿ytkownikom, mo¿emy dzi¶ ¶wiêtowaæ pierwsze urodziny forum. Nie wiem w jaki sposób mogê Wam wyraziæ s³owa wdziêczno¶ci. Ju¿ nie raz bym siê podda³a i wiem, ¿e czêsto to powtarzam, ale dajecie mi si³ê i wiarê do dalszego dzia³ania. Jeszcze raz dziêkujê za to, ¿e jeste¶cie. Moja jedna, wielka tygrysia rodzina.
Kocham Was i ¶ciskam ka¿dego z osobna,
Wasza za³o¿ycielka Des.
Wszystkiego najlepszego dla forum ! :D
I Gratulujê Lutce rangi! Jak najbardziej na ni± zas³u¿y³a¶ !
Ostatnio edytowany przez Kal-si (18-07-13 10:05:53)
hmmm,, ale tym sposobem nie mam szansy nawet zostaæ nauczycielem o m±dro¶ci jak ocean :P
Oj biedna lutka xD
Tak trzymaæ ! ;D
Pozdrowienia dla wszystkich u¿ytkowników !
GRATULUJE LUTKA!!!
zas³u¿y³a¶ :)
a jeszcze trochê i doczekamy siê 2 rocznicy...
...jaki ten ¶wiat jest piêkny <3