• Index
  •  » News
  •  » TigersCurse.pun.pl jest ju¿ z Wami rok!

#1 18-07-13 07:34:42

Destiny

Za³o¿ycielka

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Ren's my home
Ulubiona czê¶æ: I i IV
Ulubiona para KT: Rensey

TigersCurse.pun.pl jest ju¿ z Wami rok!

Tak, dzisiaj obchodzimy pierwsze urodziny. Gdy zak³ada³am to forum, nie liczy³am na tak du¿y sukces. A jednak! Dziêki Wam, fanom cudownej ksi±¿ki Colleen Houck, tigerscurse.pun.pl liczy sobie okr±glutki rok. Nie do¶æ, ¿e mamy 200-stu u¿ytkowników (w tym wspania³± moderatorkê Kells i adminkê Alisun), to jeszcze wspó³pracujemy z wydawnictwem Moondrive oraz mamy kontakt z autork± ksi±¿ki! Stali¶my siê równie¿ oficjalnym polskim forum "Kl±twy Tygrysa". Oczywi¶cie nawet po zakoñczeniu sagi bêdziemy siê zajmowaæ innymi dzie³ami Colleen Houck.
   Jest jeszcze co¶. Przez ten czas na forum by³a jedna u¿ytkowniczka, któr± teraz chcia³abym jako¶ nagrodziæ. Przez prawie rok pomaga³a rozwijaæ forum oraz doradza³a mi w ró¿nych sprawach. Zrobi³a co¶ równie¿ dla Was. Dziêki jej umiejêtno¶ci±, i przede wszystkim chêciom, mogli¶cie przeczytaæ "Kl±twê Tygrysa. Przeznaczenie" du¿o wcze¶niej ni¿ inni, niezarejestrowani fani. Tak, mowa tu o lutce, któr± bardzo sobie ceniê. My¶lê wiêc, i¿ nie zdziwi Was to, ¿e od dzisiaj bêdzie ona drug±, zaraz po Alisun, administratork± forum. I nie b±d¼ ju¿ taka skromna lutka. Zas³u¿y³a¶ na to i my¶lê, ¿e inni siê ze mn± zgodz±.
   Ale forum to nie tylko te kilka osób. To dziêki Wam, u¿ytkownikom, mo¿emy dzi¶ ¶wiêtowaæ pierwsze urodziny forum. Nie wiem w jaki sposób mogê Wam wyraziæ s³owa wdziêczno¶ci. Ju¿ nie raz bym siê podda³a i wiem, ¿e czêsto to powtarzam, ale dajecie mi si³ê i wiarê do dalszego dzia³ania. Jeszcze raz dziêkujê za to, ¿e jeste¶cie. Moja jedna, wielka tygrysia rodzina.

Kocham Was i ¶ciskam ka¿dego z osobna,
Wasza za³o¿ycielka Des.

Znu¿ona, przetar³am oczy i zgniot³am poduszkê pod g³ow±. Us³ysza³am cichy g³os Rena, gdy nuci³ naszemu nowo narodzonemu synkowi w pokoju obok. Mówi³ do niego ³agodnie w hindi i chocia¿ nadal nie rozumia³am tego jêzyka, rozpozna³am s³owa, którymi Ren zwraca³ siê do naszego synka - Mera raja beta - co oznacza³o "Synku, mój ma³y ksi±¿ê".

#2 18-07-13 10:01:49

Kal-si

Król Rajaram

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kishan Sohan Rajaram ♥
Ulubiona czê¶æ: 2/II/२
Ulubiona para KT: Kishan ♥ Kells

Re: TigersCurse.pun.pl jest ju¿ z Wami rok!

Wszystkiego najlepszego dla forum ! :D
I Gratulujê Lutce rangi! Jak najbardziej na ni± zas³u¿y³a¶ !

Ostatnio edytowany przez Kal-si (18-07-13 10:05:53)

#3 18-07-13 12:18:02

Deschen

Nilima

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Sohan Kishan Rajaram <3
Ulubiona czê¶æ: Kl±twa tygrysa Wyprawa
Ulubiona para KT: Kishan i Kelsey

oby tak dalej forum doczeka³o siê 2 rocznicy :3

http://24.media.tumblr.com/3e72ee281347e05828a1721b28f05088/tumblr_mg60a1tN7c1qhu3hxo2_500.gif?width=500

#4 18-07-13 20:46:41

lutka

Administrator

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kishan
Ulubiona czê¶æ: II

hmmm,, ale tym sposobem nie mam szansy nawet zostaæ nauczycielem o m±dro¶ci jak ocean :P

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Och, wiem, mog³o byæ gorzej, mogli¶cie daæ mi jaki¶ pier¶cieñ i wskazuj±c na wschód, powiedzieæ, ¿e trzy tysi±ce kilometrów dalej jest Mordor, ale i tak ³atwo nie by³o.
"Z³odziej dusz" Aneta Jadowska

http://i42.tinypic.com/2uqiwwk.jpg

#5 19-07-13 18:06:12

Destiny

Za³o¿ycielka

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Ren's my home
Ulubiona czê¶æ: I i IV
Ulubiona para KT: Rensey

Oj biedna lutka xD

Znu¿ona, przetar³am oczy i zgniot³am poduszkê pod g³ow±. Us³ysza³am cichy g³os Rena, gdy nuci³ naszemu nowo narodzonemu synkowi w pokoju obok. Mówi³ do niego ³agodnie w hindi i chocia¿ nadal nie rozumia³am tego jêzyka, rozpozna³am s³owa, którymi Ren zwraca³ siê do naszego synka - Mera raja beta - co oznacza³o "Synku, mój ma³y ksi±¿ê".

#6 02-08-13 08:01:28

Alan

Bileciarz

42106052
Punktów :   
Ulubiona postaæ: Ren, Kishan, Kelsey, Kadam
Ulubiona czê¶æ: Wszystkie <3
Ulubiona para KT: Ren i Kelsey

Tak trzymaæ ! ;D
Pozdrowienia dla wszystkich u¿ytkowników !

#7 19-12-13 14:03:14

Tigra

Zagubiony w d¿ungli

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Ren
Ulubiona czê¶æ: czekam
Ulubiona para KT: Ren&Kelsey

GRATULUJE LUTKA!!!
zas³u¿y³a¶ :)

a jeszcze trochê i doczekamy siê 2 rocznicy...
...jaki ten ¶wiat jest piêkny
<3

• Index
  •  » News
  •  » TigersCurse.pun.pl jest ju¿ z Wami rok!

Stopka forum

RSS