Jak poinformowa³a sama autorka serii Colleen Houck, w czerwcu w Stanach uka¿e siê prequel Kl±twy Tygrysa, czyli ksia¿ka ,w której g³ówn± bohaterk± bêdzie...Yesubai! Na razie mnie ma dok³adniejszych informacji ani nie znamy daty wydania w Polsce ,ale dla fanów to i tak super prezent :)
hmm, a jeste¶ pewna ¿e to bêdzie ksi±¿ka ca³a a nie tylko nowela?
Nie, nie jestem. Nie znalaz³am zadnej informacji o ewentualnej noweli...my¶lê ,¿e wszystko to kwestia czasu kiedy bêdziemy mieæ wiêcej info.
Phahahaha, Colleen, przestañ ty wyci±gaæ od nas kasê i robiæ wszystko na si³ê, bo w koñcu tygrysia saga bêdzie niczym pamiêtniki wampirów - d³uga, nudna i bez sensu :)
Ja osobi¶cie nie czekam, nie kupiê i nie przeczytam. Nawet, je¶li ma tam pojawiæ siê Ren. Dlaczego? Ju¿ sam fakt, ¿e g³ównym bohaterem bêdzie dziewczyna, przez któr± mój kochany tyle wycierpia³ i przez któr± na braci zosta³a rzucona kl±twa, mnie zniechêca. Sorry, sad but true story :3
Destiny napisał:
Ja osobi¶cie nie czekam, nie kupiê i nie przeczytam. Nawet, je¶li ma tam pojawiæ siê Ren. Dlaczego? Ju¿ sam fakt, ¿e g³ównym bohaterem bêdzie dziewczyna, przez któr± mój kochany tyle wycierpia³ i przez któr± na braci zosta³a rzucona kl±twa, mnie zniechêca. Sorry, sad but true story :3
patrzcie, jaka buntowniczka:P
Nie buntowniczka, tylko ju¿ mnie denerwuje sta³e wyci±ganie kasy. Przez to seria robi siê po prostu nudna i najczê¶ciej traci sens ;p
Poza tym, ju¿ to sobie wyobra¿am:
"O Bo¿e, Ren obcuje z ludem, o Bo¿e chce mi skracaæ imiê. O Bo¿e, a Kishan jest taki i taki" :D No chyba bym trupem pad³a czytaj±c to.
Matko ju¿ to sobie wyobra¿am i...powiem szczerze jestem co najmniej lekko przera¿ona!! Jaka Yesubai?! Przecie¿ to wszystko przez t± wredotê...(proszê o wybaczenie osoby, które lubi± t± postaæ) ksi±¿kê raczej kupiê ale tylko po to by sobie pouzupe³niaæ informacje co siê dzia³o wcze¶niej, ale zachwycona ni± zapewne nie bêdê.. zapewne ;)
przesadzacie lekko :)
To ma byæ nowelka- opowiadanie w stylu tych bonusowych rozdzia³ów które za³±czone sa tu na forum.
Có¿ z³ego by by³o w nakre¶leniu szczegó³ów ¿ycia rena, Kishana i yesubai? czy w pokazaniu nawiazywania siê milo¶ci miêdzy Kishanem a Yesubai- przecie¿ Ren i tak nie wiedzia³ z kim siê ma o¿eniæ. Jemu to bylo obojetne.
Pocz±tkuj±cy
Yesubai jako g³ówna bohaterka - to mo¿e byæ ciekawe. Czekam z niecierpliwo¶ci± !