Jak poinformowała sama autorka serii Colleen Houck, w czerwcu w Stanach ukaże się prequel Klątwy Tygrysa, czyli ksiażka ,w której główną bohaterką będzie...Yesubai! Na razie mnie ma dokładniejszych informacji ani nie znamy daty wydania w Polsce ,ale dla fanów to i tak super prezent :)
hmm, a jesteś pewna że to będzie książka cała a nie tylko nowela?
Nie, nie jestem. Nie znalazłam zadnej informacji o ewentualnej noweli...myślę ,że wszystko to kwestia czasu kiedy będziemy mieć więcej info.
Phahahaha, Colleen, przestań ty wyciągać od nas kasę i robić wszystko na siłę, bo w końcu tygrysia saga będzie niczym pamiętniki wampirów - długa, nudna i bez sensu :)
Ja osobiście nie czekam, nie kupię i nie przeczytam. Nawet, jeśli ma tam pojawić się Ren. Dlaczego? Już sam fakt, że głównym bohaterem będzie dziewczyna, przez którą mój kochany tyle wycierpiał i przez którą na braci została rzucona klątwa, mnie zniechęca. Sorry, sad but true story :3
Destiny napisał:
Ja osobiście nie czekam, nie kupię i nie przeczytam. Nawet, jeśli ma tam pojawić się Ren. Dlaczego? Już sam fakt, że głównym bohaterem będzie dziewczyna, przez którą mój kochany tyle wycierpiał i przez którą na braci została rzucona klątwa, mnie zniechęca. Sorry, sad but true story :3
patrzcie, jaka buntowniczka:P
Nie buntowniczka, tylko już mnie denerwuje stałe wyciąganie kasy. Przez to seria robi się po prostu nudna i najczęściej traci sens ;p
Poza tym, już to sobie wyobrażam:
"O Boże, Ren obcuje z ludem, o Boże chce mi skracać imię. O Boże, a Kishan jest taki i taki" :D No chyba bym trupem padła czytając to.
Matko już to sobie wyobrażam i...powiem szczerze jestem co najmniej lekko przerażona!! Jaka Yesubai?! Przecież to wszystko przez tą wredotę...(proszę o wybaczenie osoby, które lubią tą postać) książkę raczej kupię ale tylko po to by sobie pouzupełniać informacje co się działo wcześniej, ale zachwycona nią zapewne nie będę.. zapewne ;)
przesadzacie lekko :)
To ma być nowelka- opowiadanie w stylu tych bonusowych rozdziałów które załączone sa tu na forum.
Cóż złego by było w nakreśleniu szczegółów życia rena, Kishana i yesubai? czy w pokazaniu nawiazywania się milości między Kishanem a Yesubai- przecież Ren i tak nie wiedział z kim się ma ożenić. Jemu to bylo obojetne.
Początkujący
Yesubai jako główna bohaterka - to może być ciekawe. Czekam z niecierpliwością !