Nie bêdê siê du¿o rozpisywaæ, bo to bez sensu. Ja oraz moi pomocnicy pragniemy ¿yczyæ Wam wszystkiego najlepszego oraz ciep³a przy wigilijnym stole i szalonego Nowego Roku.
Za³oga tigerscurse.pun.pl
tak, tak, przy³±czam siê! Ja przede wszystkim zdrowia ¿yczê!
Jak to sie dzieje, ze wolnego powinno byæ teraz wiele, a cz³owiek nie wie w co rêce w³o¿yæ?
Zwiedzaj±cy
Mi³ego sylwestra z myzyk± i z "Fant±", z muzyk± i z "Fant±", z muzyk± i z "Fant±", z muzyk± i z "Fant±"(...).
Ta, ja bêdê mia³a sylwka z tanim szampanem wymieszanym z tigerem xD Dobre, ale pó¼niej nie jest przyjemnie ;p
kiepski efekt koñcowy maja tak¿e truskawki zmiksowane z wódk± ( chocia¿ w trakcie spo¿ywania jest caaaaa³kiem mi³o :)
Poza tym... najlepszym w smaku jest drink z: gorzka ¿o³±dkowa+ ogórek szklarniowy+cytryna+7Up- i mo¿na ³atwo oszukaæ na ilo¶ci alkoholu ( zawsze wlewam sobie mniej) :P
lutka napisał:
kiepski efekt koñcowy maja tak¿e truskawki zmiksowane z wódk± ( chocia¿ w trakcie spo¿ywania jest caaaaa³kiem mi³o :)
Poza tym... najlepszym w smaku jest drink z: gorzka ¿o³±dkowa+ ogórek szklarniowy+cytryna+7Up- i mo¿na ³atwo oszukaæ na ilo¶ci alkoholu ( zawsze wlewam sobie mniej) :P
Hmmm... mo¿na spróbowaæ. Raz na rok zaszaleæ mo¿na :)
Tak, tak... weso³ych ¶wi±t dla was te¿ :D A tak na temat wina i sylwka ja gustuje w winie "Cabernet" :3
hmm.. a którym cabernet?
ja tam lubie tylko s³odkie alkohole....
Ale chodzi ci o rocznik czy o kolor?
A ja wina nie za bardzo. "Wódeczka lepsza ni¿ whisky i giny" xD A tak serio, ja pijê jedynie piwo i [rzadko] szampana z tigerem C:
Tygrys02 napisał:
Ale chodzi ci o rocznik czy o kolor?
S± 3 rodzaje caberneta :) dorsa, sauvinon oraz franc :)
Ró¿ni± siê smakiem, ilo¶ci± tanin, pora dojrzewania owocu...
najbardziej popularny jest sauvignon.
? Nie wiedzia³em ja pi³em tylko sauvignon. Ok ale jutro ca³± polskê objadê jak co roku w poszukiwaniu najlepszych win w polsce to mo¿e franca i dorse znajdê :D