#1 03-03-16 16:23:31

Nutella00003

Karmi±cy zwierzêta

SkÄ…d: Lublin
Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kishan
Ulubiona czê¶æ: Przeznaczenie
Ulubiona para KT: Kishan+kto¶ inny ni¿ Kelsey

Przemy¶lenia bohaterów!

Tak jak mówi³am, podaje link do Quotes z pierwszej czê¶ci :)

http://colleenhouck.com/blog/2014/01/13 … se-quotes/

W pewnej chwili kamieñ z sufitu oberwa³ siê i spad³ mi na noge ale przenikn±³ przez ni± jak przez ducha. Krzykn±³em i w³a¶nie wtedy z³oty promieñ wlecia³ mi do ust. Zach³ysn±³em siê i poczu³em jak przenika przez moje cia³o. Przed oczami stanê³o mi bia³e ¶wiat³o, poczu³em mocne popchniêcie a potem nie by³o ju¿ nic. (...)
Obudzi³y mnie g³osy. Znajome g³osy. Poczu³em, ¿e kto¶ trzyma mi rêke na czole i ³agodnym g³osem mówi:
-Wstawaj
Jêkn±³em. Za jasno.
-Proszê cie wstawaj ju¿.
Z trudem otworzy³em oczy. Zaczeka³em a¿ kolorowe kropeczki nabior± normalnych kszta³tów i pozna³em go. Kadam

#2 09-03-16 19:26:34

Destiny

Za³o¿ycielka

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Ren's my home
Ulubiona czê¶æ: I i IV
Ulubiona para KT: Rensey

Re: Przemy¶lenia bohaterów!

Ooo... :D Agnes lubiæ to :>

Znu¿ona, przetar³am oczy i zgniot³am poduszkê pod g³ow±. Us³ysza³am cichy g³os Rena, gdy nuci³ naszemu nowo narodzonemu synkowi w pokoju obok. Mówi³ do niego ³agodnie w hindi i chocia¿ nadal nie rozumia³am tego jêzyka, rozpozna³am s³owa, którymi Ren zwraca³ siê do naszego synka - Mera raja beta - co oznacza³o "Synku, mój ma³y ksi±¿ê".

#3 25-06-16 17:29:21

AngA

Nowy

Punktów :   

Re: Przemy¶lenia bohaterów!

Ten fragment, w którym Kadam obwinia³ siê za niedolê ch³opców...a¿ siê ³ezka w oku zakrêci³a :)

Stopka forum

RSS