Patrzcie co znalazłam na MSP :D
Filmik o KT i ta dziewczyna co go zrobiła stworzyła ten film z tego co mi wiadomo ma już 3 sezon :)
Jeśli któraś chciała by zobaczyć co takiego stworzyła mogę podać swoje hasło i nick do str. ;)
Zainteresowane niech piszą na priv.
Kolorowaa
Ostatnio edytowany przez Kolorowaa (16-12-12 15:01:39)
Ja jestem ciekawa :p choć mam na MSP konto, ale raz go używałam i potem już w ogóle, bo mi się nie spodobało. Więc możesz mi podać na pw nick i hasło to chętnie obejrzę. :3
Szczerze mówiąc mi się to osobiście jakoś nie podoba. No, oprócz melodii :D Ja też planowałam zrobić filmik z PRAWDZIWYCH ujęć filmowych, ale niestety nie wiem, gdzie znaleźć film z białym i czarnym tygrysem xD
Możesz spróbować przerobić film "Dwaj bracia" na czarno biały, a potem jakoś ich podkolorować :p Ten film opowiada o dwóch tygrysach, więc powinien się nadać ;) A filmu o biały i czarnym tygrysie raczej nie znajdziesz, jeśli już to jakieś przyrodnicze o białych :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dwaj_bracia
Ooo, muszę ten film obejrzeć! :o Ale niestety ja korzystam z Windows Live Movie Maker, a tam chyba nie ma możliwości zmiany koloru xD
Już ściągam :D Ej, ale tu mniej więcej pasuje do KT. Nawet te dwa tygrysy mają niebieski i złoty kolor oczu. No i jeden został zmuszony do pracy w cyrku. Czyżby Colleen zainspirowała się również filmem... :D
A tak a propo's w styczniu do kin wejdzie film z tygrysem "Życie PI" :)
A jest książka :) Tygrys jest na okładce więc może być ciekawie :)
Muhaha, a znasz powiedzenie "nie oceniaj książki po okładce"? :D Ja nie raz już się o tym przekonałam xD
To mój teledysk! ^^ Jak miło że ktoś go zauważył :3 A tak wgl zrobiłam wczoraj nowy ,,Klątwa Tygrysa 4 ZWIASTUN Oglądaj u SisiNataliaP'' ;p Zrobiłam że Kishan jest pomarańczowy bo nie było czarnego tygrysa ;p
Ja mam tą książkę życie PI. Na razie czyta ją mój tata, ale nie mogę się doczekać aż sama ją przeczytam bo ciągle gada że jest świetna i wszędzie ją ze sobą nosi więc nie mam jak jej skraść. Ale jestem pewna że nie zachwyci mnie tak jak jego bo ja przeczytałam KLĄTWĘ TYGRYSA !
Fanindra
Oglądałam wszystkie sezony ^^ Całkiem fajnie jej to wyszło...