Choć Kelsey udaje się wyrwać Rena z rąk Lokesha, nie odzyskuje ukochanego. Biały tygrys stracił pamięć i dziewczyna jest mu zupełnie obca. Co więcej - każdy jej dotyk sprawia mu ból.
Jedno pozostaje niezmienne: zło nie zostało pokonane, pradawna klątwa trwa. Rozpoczyna się nowa, pełna niebezpieczeństw podróż do świata pięciu przebiegłych smoków. Czy wszyscy wyjdą cało ze starcia z mrocznymi siłami? Czy Kelsey znów rozkocha w sobie Rena, czy wybierze zapomnienie w ramionach Kishana?
Trzecia część bestsellerowej sagi „Klątwa tygrysa” łączy zawrotne tempo przygodowej powieści, nieprzewidywalność gatunku fantasy i emocje godne romansu wszech czasów.
Niech rozpocznie się wyprawa!
Literacki fenomen! Powieść odrzucona przez wydawców, ukochana przez setki tysięcy czytelników na całym świecie!
I can't wait !
JA CHCĘ KELLS I RENA! ;/
Żeby tylko nie skończyło się tak jak HG - Ren nie odzyskuje pamięci a Kishan jest nieszczęśliwy
Życzę sobie, aby na koniec tej serii był Happy End :love: Bo jeśli nie... nie ręczę za siebie :angry:, ani za to co się stanie z ciałem Collen Houck o.o
Alisun napisał:
Życzę sobie, aby na koniec tej serii był Happy End :love: Bo jeśli nie... nie ręczę za siebie :angry:, ani za to co się stanie z ciałem Collen Houck o.o
hahaa Alisun Spokojnie ;) na pewno będzie tak jak miało być na początku ;)
Ale jeśli tak będzie, to znaczy że Kishan będzie sam :( A ja chcę żeby miał dziewczynę :love:
wszystko się bardzo pięknie kończy tylko ten nieszczęsny Kishan zawsze dostaje sam no chyba ze się zwiąże z Durga :P
Kolorowaa napisał:
ze się zwiąże z Durga :P
BINGO!
ale tego powody są nieco głębsze niż zwykły wybór Kelsey.
Ostateczna decyzja do niej nie będzie należeć.
lutka napisał:
Kolorowaa napisał:
ze się zwiąże z Durga :P
BINGO!
ale tego powody są nieco głębsze niż zwykły wybór Kelsey.
Ostateczna decyzja do niej nie będzie należeć.
O.O AAAaaaaaaa!! :zdziwiony: Że jak? Kumam, że można być mężczyzną i zabujać się w niebiańsko pięknej kobiecie [Durdze], no ale żeby aż tak?!
Proszę mi to natychmiast wytłumaczyć, nie życzę sobie, aby być niepoinformowana o takich sprawach!! :foch:
...
Chociaż z drugiej strony, jeśli w taki sposób wszyscy mają być szczęśliwi to niech tak będzie :zadowolony: Mi to pasuje, bo wtedy będzie tak:
Ren: :) Kells: :) Kishan: :) Pan Kadam: :D Nilima: :) Mężczyzna Nilimy: :) , ale jedno mnie zastanawia, jeśli wszyscy będą happy i się to wszystko skończy to co się stanie z Panem Kadamem??...
hm....
ren nie będzie się juz mógł zmieniać w tygrysa;
Ren i Kelsey rzeczywiście będa razem, ale:
Kishan wcale nie zakocha się w Durdze. Po prostu musi zostać spełniona V ofiara, która polega na tym, iż któryś z barci musi dobrowolnie oddac się na służbe Durdze jako jej Damon. W zasadzie, ta ofiarę miał ponieść Ren, ale Kishan poświęcił się dla nich- i jako Damon z czasem ją pokocha.
pamietasz w II części scenę, gdy dostali w Tybecie stary manuskrypt w szklanej szkatule, który czekał na nich ponoć od wielu setek lat? dostali wówczas zakaz otwierania jej i czytania, dopóki nie dokona sie V ofiara..
Ren i Kelsey otworzą tą szkatułę po swoim slubie, okaże się że to list od kishana do kelsey i rena, opisujący jego zycie, i przyzna się w nim, że chociaż jest zadowolony z decyzji jaką podjął, pamięć o kelsey wciąż w nim jest.
pan kadam zginie z ręki Lokesha..
lutka napisał:
hm....
ren nie będzie się juz mógł zmieniać w tygrysa;
Ren i Kelsey rzeczywiście będa razem, ale:
Kishan wcale nie zakocha się w Durdze. Po prostu musi zostać spełniona V ofiara, która polega na tym, iż któryś z barci musi dobrowolnie oddac się na służbe Durdze jako jej Damon. W zasadzie, ta ofiarę miał ponieść Ren, ale Kishan poświęcił się dla nich- i jako Damon z czasem ją pokocha.
pamietasz w II części scenę, gdy dostali w Tybecie stary manuskrypt w szklanej szkatule, który czekał na nich ponoć od wielu setek lat? dostali wówczas zakaz otwierania jej i czytania, dopóki nie dokona sie V ofiara..
Ren i Kelsey otworzą tą szkatułę po swoim slubie, okaże się że to list od kishana do kelsey i rena, opisujący jego zycie, i przyzna się w nim, że chociaż jest zadowolony z decyzji jaką podjął, pamięć o kelsey wciąż w nim jest.
pan kadam zginie z ręki Lokesha..
No to ciekawie ...biedny Kadam lubie go .Kishan powinien być szczęśliwy z durgą.
Twój opis spowodował, że całe życie przemknęło mi przed oczami o.o Nie, nie moje tylko bohaterów KT. Ale jedno mnie zastanawia, jeśli to Ren miał odejść, to jak to jest możliwe, że na manuskrypcie pojawia się opis Kishana, nie powinien być tam opis Rena? Czy to miało polegać na tym, że to miał być list od jednego z braci do pary małżeńskiej, który wyczarowała Durga na manuskrypcie po odejściu Kishana.
Szkoda Pana Kadama :( No, ale przynajmniej spotka się z żoną i kolejnymi już nieżyjącymi pokoleniami z jego rodziny, a także z rodzicami Rena i Kishana :)
Podczas pisania tego posta nasunęła mi się jeszcze jedna myśl... Ciekawe kim był poprzedni Damon... o.o ?
Alisun napisał:
Ale jedno mnie zastanawia, jeśli to Ren miał odejść, to jak to jest możliwe, że na manuskrypcie pojawia się opis Kishana, nie powinien być tam opis Rena? Czy to miało polegać na tym, że to miał być list od jednego z braci do pary małżeńskiej, który wyczarowała Durga na manuskrypcie po odejściu Kishana.
Podczas pisania tego posta nasunęła mi się jeszcze jedna myśl... Ciekawe kim był poprzedni Damon... o.o ?
powiem szczerze ze to trochę zagmatwane- ponieważ wszystko to co Ren kelsey i Kishan osiągną ma słuzyć temu że jakaś wojowniczka z przeszłości stanie się boginią Durgą. Z przeszłości ponieważ oni sami przeniosą się w przeszłość.
A co do manuskryptu.. cóż ja myslę że chociaż wszystko było przesądzone ( bo przecież wydarzyło się w przeszłości: to każdy z bohaterów podejmował swoje decyzje. Mieli wybór.
Ostatnio edytowany przez lutka (06-10-12 17:06:11)
To co napisałaś rodzi kolejne pytania :
1. Kim jest ten barbarzyńca Nilimy?
2. Czy P.Kadam zachowywał się tak dziwnie bo wiedział ze umrze?
3. Ren?? Jako Damon? WTF??