lutka napisał:
Kolorowaa napisał:
heh Wed³ug mnie Durga odebra³a renowi pamiêæ poniewa¿ nie prze¿y³ by my¶l±c tylko o Kelsey a nie o sobie
Przeciez ren wyjasni³ d³aczego to zrobi³a.
Lokesh poszukiwa³ Kelsey. Wprowadzal rena w stan, gdy mia³ halucynacje i wyjawial Lokeshowi informacje o dziewczynie. Utrata pamiêci o niej by³a jedynym wyjsciem na uratowanie jej.
Ale to by³o powiedziane w III tomie a nie w 2 :)
a kiedy to pisa³am nie mia³am jeszcze na pó³ce III :)
Kolorowaa napisał:
Ale to by³o powiedziane w III tomie a nie w 2 :)
a kiedy to pisa³am nie mia³am jeszcze na pó³ce III :)
Ha, to ¿e Ren mia³ halucynacje wiemy ze snu, w którym Ren rozmawia³ z Kelsey.
Z III czê¶ci mo¿emy sie dowiedzieæ reszty. AAa i miêdzy innymi poznali¶my sen Kishana, z drugiej nocy spêdzonej w tym elfim przybytku dobrych rad sennych. Bo gdy Kelsey straci³a kontakt z Renem Kishanowi sie przecie¿ ¶ni³o, ze k³oci siê z renem na jakim¶ statku.
Fanindra
Dok³adnie tak by³o ;3 Dlaczego tak zrobi³a? Wed³ug mnie chcia³a sprawdziæ mi³o¶æ Kelsey do Rena i dowiedzieæ siê na podstawie tego czy uda im siê do siebie wróciæ, czy to prawdziwa milosæ ^^
The Temari napisał:
Dok³adnie tak by³o ;3 Dlaczego tak zrobi³a? Wed³ug mnie chcia³a sprawdziæ mi³o¶æ Kelsey do Rena i dowiedzieæ siê na podstawie tego czy uda im siê do siebie wróciæ, czy to prawdziwa milosæ ^^
Po lekturze tomu IV w±tpiê w prawdziwo¶æ szczerych intencji Durgi.
Dodatkowo Durga jako bogini te¿ do najmilszych nie nale¿a³a( owszem jej z³e oblicze Kali bylo gorsze, ale lepsze czyi Parvati nie zrobi³aby takich numerów)