Namaste wszystkim.
10 listopada 2012 roku miało miejsce ważne wydarzenie dla fanów Becci Fitzpatrick, autorka przyjechała do naszej ojczyzny. Jako, iż forum tigerscurse.pun.pl ma tą przyjemność, iż posiada kontakt z samą Colleen Houck zapytaliśmy kiedy nadejdzie jej kolej. Oczywiście odpisała nam, jednak nie za bardzo tak, jakbyśmy chcieli. Okazało się, że aby była taka możliwość musielibyśmy przekonać wydawnictwo Moondrive, aby takie spotkanie zorganizowało.
Chcecie, aby autorka książki "Klątwa Tygrysa" przyjechała do Polski odwiedzić swoich fanów? Jeżeli tak zapraszamy do podpisania petycji. Pokażmy jak wielu fanów ma autorka tej niesamowitej książki i sprowadźmy ją do nas! Jeżeli będziemy zdeterminowani i połączymy swoje siły na pewno się uda!
Miejsce i czas spotkania nie jest jeszcze znany. Na razie musimy pokazać wydawnictwu Moondrive, że chcemy, aby taka sytuacja miała miejsce.
Tak więc do dzieła!
Petycję znajdziecie tutaj. Uwaga! Zbieramy jednak podpisy do 5 tysięcy mamy nadzieję, że damy radę
4/ 1000 są postępy :)
Dobrze by było gdyby każdy użytkownik forum i gość podpisał petycje, a także ci którzy zlajkowali nasz fan-page na Facebooku :) To dopiero był by postęp :zadowolony: wtedy było by 100+/1000 :3
Damy radę, musimy ;D
hehe a ja ma kol. na asku co czytała pokaże jej forum na 100% się zarejstr. :)
Fanindra
Podpisałam ^^ Ale coś powoli idzie ;d
Pasażer Skrzydlatego Tygrysa
Podpisałam się...mam dwie znajome z tekiej jednej gry...na pewno też podpiszą...- też są fankami KT.
Jasne,podpisałam się ^^
Król Rajaram
Podpisałam się
Król Rajaram
Podpisałam się