#1 11-05-13 16:10:42

Kal-si

Król Rajaram

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kishan Sohan Rajaram ♥
Ulubiona czê¶æ: 2/II/२
Ulubiona para KT: Kishan ♥ Kells

Kishan

A teraz, porozmawiajmy na temat m³odszego ksiêcia - Kishana.
Co nam sie w nim podoba³o, czym nas wkurzy³ w tej czê¶æi itp xD

#2 12-05-13 08:58:47

Alhena

Król Rajaram

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kishan
Ulubiona czê¶æ: II

Re: Kishan

Mi siê nie podoba³o tylko jedno- gdy podstêpem zmusi³ Kelsey do wyznania prawdy.
A poza tym, no proszê Was, czy on mo¿e byæ wkurzaj±cy?
Ju¿ trzeci± czê¶æ by³o mi go szkoda. Zas³u¿y³ sobie na szczê¶liwe zakoñczenie, a tu znowu nic, a nawet jeszcze gorzej- trafi³ mu siê wprost wymarzony happy end.

"Lubimy ludzi, którzy bez wahania mówi± to, co my¶l±, pod warunkiem, ¿e my¶l± to samo, co my."

Mark Twain

#3 12-05-13 09:35:57

lutka

Administrator

Punktów :   

Alhena napisał:

Mi siê nie podoba³o tylko jedno- gdy podstêpem zmusi³ Kelsey do wyznania prawdy.
A poza tym, no proszê Was, czy on mo¿e byæ wkurzaj±cy?
Ju¿ trzeci± czê¶æ by³o mi go szkoda. Zas³u¿y³ sobie na szczê¶liwe zakoñczenie, a tu znowu nic, a nawet jeszcze gorzej- trafi³ mu siê wprost wymarzony happy end.

"W mi³o¶ci i na wojnie wszystkie chwyty s± dozwolone" :)
Jakie¿ to musia³o byæ okrutne- w dzieñ dziewczyna przyjmuje od niego o¶wiadczyny, a wieczorem musi s³uchaæ, ¿e jego przysz³a ¿ona jest z nim w prawdzie bo go kocha, ale tez dlatego, ¿e tym samym ratuje ¿ycie drugiemu bratu, którego te¿ kocha tylko nie wie którego bardziej...
I znajd¼ cz³owieku tutaj swoje miejsce...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Och, wiem, mog³o byæ gorzej, mogli¶cie daæ mi jaki¶ pier¶cieñ i wskazuj±c na wschód, powiedzieæ, ¿e trzy tysi±ce kilometrów dalej jest Mordor, ale i tak ³atwo nie by³o.
"Z³odziej dusz" Aneta Jadowska

http://i42.tinypic.com/2uqiwwk.jpg

#4 14-05-13 20:07:04

Miya

Bileciarz

Punktów :   
Ulubiona czê¶æ: II "Wyzwanie"

Mi go szkoda strasznie. Denerwowa³o mnie to, jak Kelsey go traktowa³a. Gdyby od razu wróci³a do Rena, by³oby to mniej bolesne.
A to ¿e siê po¶wiêci³ by³o totalnie urocze i by³o widaæ, jak bardzo j± kocha.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_md732gBndd1qm7ctho1_400.gif

#5 15-05-13 06:40:18

Alhena

Król Rajaram

Punktów :   

Miya napisał:

Mi go szkoda strasznie. Denerwowa³o mnie to, jak Kelsey go traktowa³a. Gdyby od razu wróci³a do Rena, by³oby to mniej bolesne.
A to ¿e siê po¶wiêci³ by³o totalnie urocze i by³o widaæ, jak bardzo j± kocha.

No oczywi¶cie, zgadzam siê ca³kowicie. I powiedzcie mi tutaj, ¿e to Ren jest idealnym facetem, a nie rêczê za siebie...

"Lubimy ludzi, którzy bez wahania mówi± to, co my¶l±, pod warunkiem, ¿e my¶l± to samo, co my."

Mark Twain

#6 09-06-13 15:07:47

fanka czarnych tygrysów

Nowy

SkÄ…d: Kiszkinda :)
Punktów :   
Ulubiona czê¶æ: Kl±twa tygrysa Przeznaczenie
Ulubiona para KT: Kelsey i Ren, Anamika i Kishan

Bardzo szkoda mi Kishana. Stara³ siê, robi³ co móg³ by zawsze Kelsey by³a szczê¶liwa, a ona tak go potraktowa³a.................

Gdyby¶ móg³ byæ kim¶ innym- Co by¶ zrobi³?        Merida Waleczna

#7 15-06-13 14:57:04

Altar

Zwiedzaj±cy

41381526
Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kelsey
Ulubiona czê¶æ: wszystkie ^^
Ulubiona para KT: Ren i Kelsey

Có¿, nie zgodzê siê z wami co do Kelsey... W jaki niby sposób ¼le go potraktowa³a? Kocha³a go prawie tak samo mocno jak Rena, czy to nie jest prawda? Przecie¿ sama tak mówi³a, poza tym nigdy by go nie skrzywdzi³a, jednak jej serce nale¿a³o do Rena. Co w tym z³ego? Sam siê po¶wiêci³, aby ona mog³a byæ szczê¶liwa z Renem.

#8 15-06-13 15:23:07

Alhena

Król Rajaram

Punktów :   

Altar napisał:

W jaki niby sposób ¼le go potraktowa³a? .

A no w taki, ¿e na si³ê chcia³a z nim byæ chocia¿ dobrze zdawa³a sobie sprawê z tego, ¿e tak naprawdê bardziej kocha Rena i chyba nigdy nie przestanie. Kishan ju¿ lepiej wyszed³by na tym, gdyby wprost mu o tym powiedzia³a, a nie ci±gle robi³a nadzieje.

Mark Twain

#9 16-06-13 15:31:12

Altar

Zwiedzaj±cy

41381526
Punktów :   
Ulubiona czê¶æ: wszystkie ^^
Ulubiona para KT: Ren i Kelsey

Alhena napisał:

Altar napisał:

A no w taki, ¿e na si³ê chcia³a z nim byæ chocia¿ dobrze zdawa³a sobie sprawê z tego, ¿e tak naprawdê bardziej kocha Rena i chyba nigdy nie przestanie. Kishan ju¿ lepiej wyszed³by na tym, gdyby wprost mu o tym powiedzia³a, a nie ci±gle robi³a nadzieje.

Hmm, dla mnie przecie¿ to oczywiste, ¿e bardziej kocha³a Rena, a Kishan to tolerowa³, wiêc co w tym z³ego? Chcia³a byæ z Kishanem, bo wiedzia³a, ¿e ¿ycie z Renem bêdzie niebezpieczne, a takiego nie chcia³a.

#10 17-06-13 08:09:43

Alhena

Król Rajaram

Punktów :   

Altar napisał:

Alhena napisał:

Altar napisał:

Hmm, dla mnie przecie¿ to oczywiste, ¿e bardziej kocha³a Rena, a Kishan to tolerowa³, wiêc co w tym z³ego? Chcia³a byæ z Kishanem, bo wiedzia³a, ¿e ¿ycie z Renem bêdzie niebezpieczne, a takiego nie chcia³a.

No tak, tylko ¿e ona nie mog³a zmieniæ swoich uczuæ. Nigdy nie poczu³aby do Kishana tego samego, co czu³a do Rena. Rozumiem, wiele przesz³a i nie chcia³a ryzykowaæ kolejnych nieprzyjemno¶ci. Tylko, ¿e przez jej wybory cierpieli wszyscy w tym ona sama.

Nie mówiê tutaj, ¿e powinna wróciæ do Rena, gdy tylko ten odzyska³ pamiêæ, bo zas³u¿y³ sobie, ¿eby by³a na niego wkurzona, ale tak czy inaczej....

Mark Twain

#11 17-06-13 15:43:53

lutka

Administrator

Punktów :   

Alhena napisał:

No tak, tylko ¿e ona nie mog³a zmieniæ swoich uczuæ. Nigdy nie poczu³aby do Kishana tego samego, co czu³a do Rena. .

A sk±d taka pewno¶æ?
By³a tylko nastolatk±, wokó³ której kr±zy³o wci±¿ dwóch przystojnych facetów.
Jakby byli rozdzieleni, mozliwe, ¿e okaza³oby siê, ¿e Kelsey by³aby szczê¶liwsza z Kishanem ni¿ Renem.
Kishan zapewna³ jej bezpieczeñstwo i stabilizacjê w ka¿dym momencie, podczas gdy z Renem mia³a tylko wzloty i upadki uczuæ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Och, wiem, mog³o byæ gorzej, mogli¶cie daæ mi jaki¶ pier¶cieñ i wskazuj±c na wschód, powiedzieæ, ¿e trzy tysi±ce kilometrów dalej jest Mordor, ale i tak ³atwo nie by³o.

#12 17-06-13 16:09:06

Alhena

Król Rajaram

Punktów :   

lutka napisał:

Alhena napisał:

No tak, tylko ¿e ona nie mog³a zmieniæ swoich uczuæ. Nigdy nie poczu³aby do Kishana tego samego, co czu³a do Rena. .

A sk±d taka pewno¶æ?

Pewno¶ci mieæ nie mogê, ale mo¿liwe, ¿e z Kishanem mog³a by byæ szczê¶liwa  je¶li Ren znikn±³ by z jej ¿ycia na dobre tak ¿eby nie musia³a go widzieæ, ani my¶leæ o przesz³o¶ci. Chocia¿ zawsze istnia³oby ryzyko, ¿e mog³aby popa¶æ w melancholiê...

I chocia¿ Kelsey by³a pewna tego, ¿e z Kishanem czeka³oby j± spokojne, stabilne ¿ycie to przecie¿ nawet w ksi±¿ce widaæ, ¿e pomimo usilnych prób nie uda³o jej siê zmieniæ swoich uczuæ do obu braci i dlatego w³a¶nie uwa¿am, ¿e mog³oby jej siê to nigdy nie udaæ.

Ostatnio edytowany przez Alhena (17-06-13 16:10:46)

Mark Twain

#13 17-06-13 19:02:31

lutka

Administrator

Punktów :   

Alhena napisał:

Pewno¶ci mieæ nie mogê, ale mo¿liwe, ¿e z Kishanem mog³a by byæ szczê¶liwa  je¶li Ren znikn±³ by z jej ¿ycia na dobre tak ¿eby nie musia³a go widzieæ, ani my¶leæ o przesz³o¶ci. Chocia¿ zawsze istnia³oby ryzyko, ¿e mog³aby popa¶æ w melancholiê...

I chocia¿ Kelsey by³a pewna tego, ¿e z Kishanem czeka³oby j± spokojne, stabilne ¿ycie to przecie¿ nawet w ksi±¿ce widaæ, ¿e pomimo usilnych prób nie uda³o jej siê zmieniæ swoich uczuæ do obu braci i dlatego w³a¶nie uwa¿am, ¿e mog³oby jej siê to nigdy nie udaæ.

bo nie by³o sprzyjajacych warunków.
Rena pozna³a jako pierwszego to raz, pozna³a go jako tego biednego zdradzonego, spêdzi³a z nim trochê czasu sama i siê zakocha³a. a potem nagle on wykona³ swój wielki come back do Orleanu i da³ siê porwaæ. wówczas jak wiadomo, po TAKIM po¶wiêceniu ka¿da dziewczyna nastoletnia da³aby sobie ¿y³y podci±æ by odzyskaæ ch³opaka.. i tak siê sta³o.
Kishan by³ tym stabilizatorem, który zapewnia³ jej szczê¶cie w ten bezpieczniejszy sposób. Przy nim mog³a mysleæ, milczeæ, relaksowaæ siê, ¿artowaæ siê, a on ze swoj± anielsk± cierpliwo¶ci± pozwoli³by jej na wszystko. Zauwa¿cie, ¿e Kelsey sama uwa¿a³a, ¿e to Kishan zas³uguje najbardziej na szczê¶liwe zakoñczenie.

A teraz, co by by³o gdyby to Kishana pozna³aby jako pierwszego?
Co by by³o gdyby z Kishanem u³o¿y³a sobie ¿ycie?
Czy by³oby ubo¿sze?
Moim zdaniem nie- po tak jak z Renem ³±czy³a ja mi³o¶æ do poezji, tak z Kishanem mog³a robiæ absolutnie wszystko- od spokojnego spaceru w milczeniu, po szalone eskapady na motocyklu. I nie by³aby kur± domow±.

#14 17-06-13 20:01:28

Kolorowaa

Mahisha

1609931
Call me!
SkÄ…d: Podkarpacie
Punktów :   
Ulubiona czê¶æ: I tom
Ulubiona para KT: Ren & Kelsey

By³o widaæ, ¿e Kishan kocha Kells ale ¿eby dowiedzieæ siê wiêcej o jej uczuciach stosowa³ do¶æ dziwne metody np. U¿ycie Chusty do zmiany wygl±du. Ale jego po¶wiêcenie dla mi³o¶ci Kells do Rena zyska³ u mnie du¿ego "plusa"

Ostatnio edytowany przez Kolorowaa (17-06-13 20:03:36)

#15 02-08-13 07:35:52

Deschen

Nilima

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Sohan Kishan Rajaram <3
Ulubiona czê¶æ: Kl±twa tygrysa Wyprawa
Ulubiona para KT: Kishan i Kelsey

lutka napisał:

Alhena napisał:

A sk±d taka pewno¶æ?
By³a tylko nastolatk±, wokó³ której kr±zy³o wci±¿ dwóch przystojnych facetów.
Jakby byli rozdzieleni, mozliwe, ¿e okaza³oby siê, ¿e Kelsey by³aby szczê¶liwsza z Kishanem ni¿ Renem.
Kishan zapewna³ jej bezpieczeñstwo i stabilizacjê w ka¿dym momencie, podczas gdy z Renem mia³a tylko wzloty i upadki uczuæ.

jestem pewna ¿e z Kishanem Kelsey poczu³aby w koñcu jak±¶ wiê¼. W koñcu Kishan by³ przystojny dobry zmieni³ siê dla niej o 180 stopni i nigdy nie mia³ o nic do niej pretensji i czego tu chcieæ wiêcej...

http://24.media.tumblr.com/3e72ee281347e05828a1721b28f05088/tumblr_mg60a1tN7c1qhu3hxo2_500.gif?width=500

Stopka forum

RSS