Bardzo zawiod³am siê na pani Houck, ¿e przez prawie ca³± ksi±¿kê nie by³o Rena i w dodatku na samym koñcu sta³o siê to, co siê sta³o. Jestem bardzo z³a i mam nadziejê, ¿e w III czê¶ci Colleen odzyska moj± fascynacjê. Dhiren - zbyt du¿o go nie ma, ale mo¿na o nim co¶ napisaæ. Pojawia siê w momencie Bo¿ego Narodzenia. Widzimy, ¿e jest szczê¶liwy z Kells i kocha j± ze wzajemno¶ci± (I w tym momencie nabra³am ochoty powyrywaæ komu¶ nogi, a mo¿e raczej ³apy, z ty³ka xD). Dowiadujemy siê równie¿, ¿e tak jak w przypadku Kells, jest ona jego pierwsz± mi³o¶ci±. Koñca nie opiszê, bo znowu siê poryczê.
Co s±dzicie o tych kilku fragmentach z Renem w "Wyzwaniu"? :)
Wiesz ,ze ja te¿ rycza³am ? Pod koniec !!! EPILOG by³ piêkny .
Powiedzia³am kiedy¶ Renowi ,¿e nasza historia nie dobieg³a jeszcze koñca
I nie dobieg³a
Jeszcze nie
:'( :'( :'(
Porównanie z gwiazdami ...
Te¿ by³am zwiedzona z braku Rena . Colleen chcia³a daæ nam szansê na pokochanie drugiego z braci w dosyæ brutalny sposób .Przypomina mi to troszkê Ksiê¿yc w nowiu .Tam Edward i Bella tez siê rozstaj± a ca³a ksi±¿ka skupi siê wokó³ Jacoba .
Je¶li ONI nie bêd± razem w V to...to ......
Nie uda³o jej siê, ja jeszcze bardziej znienawidzi³am Kishana za TEN fragment z Kells i za to, ¿e wtr±ca siê w zwi±zek jej i Rena. Ja te¿ rycza³am! Porycza³am siê te¿ przy tym co Ren prosi³, aby Kelsey nie zapomnia³a, ¿e on j± kocha :'( Nie mogê uwierzyæ, ¿e trzeba czekaæ do wrze¶nia, mam nadziejê, ¿e w "Wyprawie" Ren i Kells znowu bêd± razem, a Kishan znajdzie sobie inn± <3
Ale jedno muszê Kishanowi przyznaæ .Zachowa³ siê fair obiecuj±c Kells ,¿e pomo¿e jej odzyskaæ mi³o¶æ brata...
Kells napisał:
Ale jedno muszê Kishanowi przyznaæ .Zachowa³ siê fair obiecuj±c Kells ,¿e pomo¿e jej odzyskaæ mi³o¶æ brata...
Kells z tym siê ta¿e zgadzam, no ale dlaczego ... dlaczego dalej j± uwodzi³??
Kocha j± a ka¿dy chce byæ szczê¶liwy w mi³o¶ci :/
Haha, ale z tego co siê dowiedzia³am pani Houck jeszcze bardziej straci w moich oczach w III czê¶ci XD
Destiny napisał:
Nie mogê uwierzyæ, ¿e trzeba czekaæ do wrze¶nia, mam nadziejê, ¿e w "Wyprawie" Ren i Kells znowu bêd± razem, a Kishan znajdzie sobie inn± <3
Ja te¿ chcia³abym, ¿eby Ren wróci³ do Kells :love: (bo nikt inny dla niej siê nie nadaje
), a Kishan znalaz³ sobie fajn± dziewczynê :* i wtedy wszyscy ¿yli by d³ugo i szczê¶liwie... :tula: KONIEC! i kropka . XDOffline
A Nilima to kto?? Przecie¿ ona dorównuje uroda Kells XD
Fanindra
Wed³ug mnie Kelsey nie powinna daæ siê nigdy uwie¶æ Kishanowi, ani poca³owaæ. Wtedy by go tak nie kocha³a, a gdy on po¶wiêci³ siê dla Rena, nie têskni³a by tak za nim i nie utrudnia³a sobie zwi±zku XD Kishan powinien byæ z Nilim± i koniecz <3
The Temari napisał:
Wed³ug mnie Kelsey nie powinna daæ siê nigdy uwie¶æ Kishanowi, ani poca³owaæ.
Poca³unek nie jest potwierdzeniem uwiedzenia :)
Sprz±taj±cy cyrk
The Temari napisał:
Wed³ug mnie Kelsey nie powinna daæ siê nigdy uwie¶æ Kishanowi, ani poca³owaæ. Wtedy by go tak nie kocha³a, a gdy on po¶wiêci³ siê dla Rena, nie têskni³a by tak za nim i nie utrudnia³a sobie zwi±zku XD Kishan powinien byæ z Nilim± i koniecz <3
Ale przecie¿ sam Kishan powiedzia³, ¿e Nilima jest jak siostra. A tak przy okazji. Ren na koñcu mnie nie¼le wnerwi³. Niewiem co dalej dopiero zaczynam trójkê.
Ostatnio edytowany przez Kelsey Hayes (18-07-13 04:50:36)
Karmi±cy zwierzêta
Jednego tylko nie rozumiem, mo¿e kto¶ mnie o¶wieci :/ Dlaczego, po odbiciu Rena ten nagle zacz±³ cieszyæ siê z obecno¶ci Kishana? Dla przypomnienia cytat ,,Ren znów zmieni³ siê w tygrysa. Zamkn± oczy i opar³ g³owê na kolanach Kishana; str.378"., albo ,,Ren wci±¿ pozostawa³ w skórze tygrysa i wydawa³ siê zadowolony tylko wtedy, gdy Kishan by³ w pobli¿u; str.379". No i to ¿e jak le¿a³ pod tym sto³em to ci±gle k³ad³ siê obok Kishana. Dla mnie ca³e wiadome zaj¶cie (wole nie pisaæ wprost na wypadek gdyby by³by tu kto¶ kto nie czyta³ 2) nie ma zwi±zku na relacje Rena z Kishanem a raczej Rena z Kells.