Zak³adam ten temat poniewa¿ bardzo pragnê podzieliæ siê z wami moimi odczuciami i opiniami .
Aktualnie chodzê do 2 gim. Moja szko³a zajmuje 1 miejsce w rankingu szkó³ w moim woj. a liceum 4 miejsce w Polsce .Nie¼le nam tam daj± popaliæ .Nauka i nauka .Nie mam na nic czasu do tego dochodzi angielski i certyfikat FCE .Teraz gdy mamy ju¿ jesieñ dopada mnie deprecha ,albo mo¿e lepiej handra .Te¿ tak macie? W jesienn± s³otê ?
K.
Có¿, moje liceum jest bardzo dobre i te¿ daj± nam popaliæ. Dopiero wrzesieñ, a ju¿ mamy za sob± z 10 kartkówek, a na przysz³y tydzieñ 2 spr. i na jeszcze nastêpny kolejny spr. Ale przynajmniej maturê siê u nas zdaje na "wysokim c" :)
Macie mundurki ? My mamy spódniczki i koszulki :/
U mnie jest nawet spk, tylko mam takich podejrzanych typków w kl. ze moja mama chce mnie przepisaæ do lepszego gimnazjum na dodatek z jeszcze wy¿szym poziomem . Ja siê tam nawet cieszê :)
кσℓσяσωαα napisaÅ‚:
U mnie jest nawet spk, tylko mam takich podejrzanych typków w kl. ze moja mama chce mnie przepisaæ do lepszego gimnazjum na dodatek z jeszcze wy¿szym poziomem . Ja siê tam nawet cieszê :)
A co te typki rozrabiaj± ? dokuczaj± ci ?
nie ;) wrêcz przeciwnie -,- mo¿na powiedzieæ ¿e ju¿ nie raz zadar³y z prawem,
zreszt± sama nie wiem czemu wybra³am to gimnazjum :) chodz± nie niego te¿ ludzie z którymi mam na pieñku i powiedzmy ze wole nie ogl. ich twarzy do koñca ¿ycia -,-
Ja wybra³am szko³ê ze wzglêdu na poziom ...nie ma ludzi
Kells napisał:
Macie mundurki ? My mamy spódniczki i koszulki :/
Uff, na szczê¶cie nie. Mo¿emy chodziæ jak chcemy (ja np. chodzê w ¿ywych kolorach rodem z Indii muhahaha). Nie umia³abym nosiæ mundurka :>
A moja klasa jest ¶wietna, najlepsza na ¶wiecie <3
ja mia³am mundurki w 2 kl. pod. a teraz nie :D hehe,
i mam ju¿ 100% pewno¶æ ze w 2 pó³roczy idê do innej szko³y, znam ju¿ prawie polowe kl. :D ludzie s± po postu tacy haha ¶mieszni ze przy nich ca³y czas siê ¶miejê :)
Sprz±taj±cy cyrk
Ja mia³am mundurki tylko przez dwa lata - koniec podstawówki/pocz±tek gimnazjum i z obrzydzeniem wspominam tamte chwile..
кσℓσяσωαα napisaÅ‚:
ja mia³am mundurki w 2 kl. pod. a teraz nie :D hehe,
i mam ju¿ 100% pewno¶æ ze w 2 pó³roczy idê do innej szko³y, znam ju¿ prawie polowe kl. :D ludzie s± po postu tacy haha ¶mieszni ze przy nich ca³y czas siê ¶miejê :)
To super. Powodzenia :tula: Kto wie... mo¿e spotkasz tam innych fanów KT XD Ja dzisiaj po¿yczy³am I tom kole¿ance i po dwóch kartkach ona do mnie: "To jest ¶wietne. Wci±gnê³am siê". Co¶ w tym jest. Mnie ju¿ wci±gn± wiersz, "Tygrysie! £un± dzikiej nocy...", kocham go :>
Moja kol. z klasy w³a¶nie czyta II a ja niedobra jej spoilerujê ,ale co .To jest silniejsze odemnie . :)
haha u mnie w klasie nikt oprócz mnie nie lubi czytaæ i puki co tylko moja 1 kol. Kelsey23 To kocha tak samo jak jak :)
mam te¿ 2 kol. która nawet Kells nie lubi -,-
Zobaczycie za za rok ,albo dwa bêdzie bum na kl±twê
bum!! hehe :) no byæ mo¿e tak ;) bo w koñcu bêdzie ten film :)