Zakładam ten temat ponieważ bardzo pragnę podzielić się z wami moimi odczuciami i opiniami .
Aktualnie chodzę do 2 gim. Moja szkoła zajmuje 1 miejsce w rankingu szkół w moim woj. a liceum 4 miejsce w Polsce .Nieźle nam tam dają popalić .Nauka i nauka .Nie mam na nic czasu do tego dochodzi angielski i certyfikat FCE .Teraz gdy mamy już jesień dopada mnie deprecha ,albo może lepiej handra .Też tak macie? W jesienną słotę ?
K.
Cóż, moje liceum jest bardzo dobre i też dają nam popalić. Dopiero wrzesień, a już mamy za sobą z 10 kartkówek, a na przyszły tydzień 2 spr. i na jeszcze następny kolejny spr. Ale przynajmniej maturę się u nas zdaje na "wysokim c" :)
Macie mundurki ? My mamy spódniczki i koszulki :/
U mnie jest nawet spk, tylko mam takich podejrzanych typków w kl. ze moja mama chce mnie przepisać do lepszego gimnazjum na dodatek z jeszcze wyższym poziomem . Ja się tam nawet cieszę :)
кσℓσяσωαα napisał:
U mnie jest nawet spk, tylko mam takich podejrzanych typków w kl. ze moja mama chce mnie przepisać do lepszego gimnazjum na dodatek z jeszcze wyższym poziomem . Ja się tam nawet cieszę :)
A co te typki rozrabiają ? dokuczają ci ?
nie ;) wręcz przeciwnie -,- można powiedzieć że już nie raz zadarły z prawem,
zresztą sama nie wiem czemu wybrałam to gimnazjum :) chodzą nie niego też ludzie z którymi mam na pieńku i powiedzmy ze wole nie ogl. ich twarzy do końca życia -,-
Ja wybrałam szkołę ze względu na poziom ...nie ma ludzi
Kells napisał:
Macie mundurki ? My mamy spódniczki i koszulki :/
Uff, na szczęście nie. Możemy chodzić jak chcemy (ja np. chodzę w żywych kolorach rodem z Indii muhahaha). Nie umiałabym nosić mundurka :>
A moja klasa jest świetna, najlepsza na świecie <3
ja miałam mundurki w 2 kl. pod. a teraz nie :D hehe,
i mam już 100% pewność ze w 2 półroczy idę do innej szkoły, znam już prawie polowe kl. :D ludzie są po postu tacy haha śmieszni ze przy nich cały czas się śmieję :)
Sprzątający cyrk
Ja miałam mundurki tylko przez dwa lata - koniec podstawówki/początek gimnazjum i z obrzydzeniem wspominam tamte chwile..
кσℓσяσωαα napisał:
ja miałam mundurki w 2 kl. pod. a teraz nie :D hehe,
i mam już 100% pewność ze w 2 półroczy idę do innej szkoły, znam już prawie polowe kl. :D ludzie są po postu tacy haha śmieszni ze przy nich cały czas się śmieję :)
To super. Powodzenia :tula: Kto wie... może spotkasz tam innych fanów KT XD Ja dzisiaj pożyczyłam I tom koleżance i po dwóch kartkach ona do mnie: "To jest świetne. Wciągnęłam się". Coś w tym jest. Mnie już wciągną wiersz, "Tygrysie! Łuną dzikiej nocy...", kocham go :>
Moja kol. z klasy właśnie czyta II a ja niedobra jej spoileruję ,ale co .To jest silniejsze odemnie . :)
haha u mnie w klasie nikt oprócz mnie nie lubi czytać i puki co tylko moja 1 kol. Kelsey23 To kocha tak samo jak jak :)
mam też 2 kol. która nawet Kells nie lubi -,-
Zobaczycie za za rok ,albo dwa będzie bum na klątwę
bum!! hehe :) no być może tak ;) bo w końcu będzie ten film :)