Tak, tak, nie mog³am siê oczywi¶cie powstrzymaæ i musia³am za³o¿yæ ten w±tek. Dziêki lutce mogli¶cie przeczytaæ (lub niektórzy jeszcze czytaj±) IV czê¶æ "Kl±twy Tygrysa". Oczywi¶cie nie mog³o tu zabrakn±æ naszego kochanego bia³ego tygrysa, czyli starszego ksiêcia Mud¼ulain. Podyskutujmy na temat Alagana :)
W koñcu dorasta emocjonalnie, chocia¿ przychodzi mu to z bólem :)
Mimo, ze jest starszy i wiêcej prze¿y³ ni¿ Kishan, wiêcej mu to czasu zajmuje.
Czasem moim zdaniem pokazuje, ¿e ma na tym swoim karku ponad 350 lat, czasem jednak zachowuje siê jak rozwydrzone dziecko, lub dopasowuje swoje emocje do sytuacji.
Ma³a poprawka-
¿eby nie by³o, ze czepiam siê Tylko Rena, Kishan w tej czê¶ci czasem bywa zazdrosny i przwidywalny :D
Ostatnio edytowany przez lutka (18-11-12 07:58:57)
Haha, ale nikt siê nikogo nie czepia. To ci piszesz jest prawd± :D Jednak nie zapominaj, ¿e z tego co zauwa¿y³a¶, to Kishan tak naprawdê ¿yje o wiele, wiele d³u¿ej od Rena. Zgadzam siê, ¿e dorasta. Jednak prawd± jest równie¿ to, ¿e wci±¿ pozostaje obra¿alski i wybuchowy. Nie umie te¿ pogodziæ siê z b³êdami swoich decyzji.
Destiny napisał:
Haha, ale nikt siê nikogo nie czepia. To ci piszesz jest prawd± :D Jednak nie zapominaj, ¿e z tego co zauwa¿y³a¶, to Kishan tak naprawdê ¿yje o wiele, wiele d³u¿ej od Rena. Zgadzam siê, ¿e dorasta. Jednak prawd± jest równie¿ to, ¿e wci±¿ pozostaje obra¿alski i wybuchowy. Nie umie te¿ pogodziæ siê z b³êdami swoich decyzji.
taaaa. prze¿ywaæ wci±¿ i wci±¿ to samo ¿ycie i te same b³êdy chyba nie jest za ciekawe.
Ca³a ta sprawa z ¿yciem Kishana jest pogmatwana, bo trudno mi j± chronologicznie umiejscowiæ w czasie :) Nie wiem gdzie jest pocz±tek jego ¿ycia, bo ¿e nie ma koñca to wiadomo...
Ren faktycznie jest fajnym i czu³ym facetem, dla którego bezpieczeñstwo kochanej osoby jest najwa¿niejsze, jednak on najpierw co¶ robi, a pó¼niej dopiero nad tym my¶li, dlatego tak jak powiedzia³a¶, nie umie siê pogodziæ z konsekwencjami. W jednej chwili potrafi byæ romantykiem, w drugiej jest okrutny w trzeciej za¶ chwili rzuca przedmiotami po domu...
lutka napisał:
W jednej chwili potrafi byæ romantykiem, w drugiej jest okrutny w trzeciej za¶ chwili rzuca przedmiotami po domu...
Nie wiem czemu, ale strasznie mnie to roz¶mieszy³o. I dlatego ja najbardziej ze wszystkich lubiê Rena, mamy identyczne charaktery, a ponoæ swój do swego ci±gnie. Powiem ci, ¿e te¿ zastanawia³am siê nad Kishanem. Ale skoro on od zawsze by³ tygrysem Durgi, to raczej ¿y³ odk±d tylko powsta³a Durga.
Destiny napisał:
lutka napisał:
W jednej chwili potrafi byæ romantykiem, w drugiej jest okrutny w trzeciej za¶ chwili rzuca przedmiotami po domu...
Nie wiem czemu, ale strasznie mnie to roz¶mieszy³o. I dlatego ja najbardziej ze wszystkich lubiê Rena, mamy identyczne charaktery, a ponoæ swój do swego ci±gnie. Powiem ci, ¿e te¿ zastanawia³am siê nad Kishanem. Ale skoro on od zawsze by³ tygrysem Durgi, to raczej ¿y³ odk±d tylko powsta³a Durga.
ja nie rzucam przedmiotami i chocia¿ mam s³abo¶æ do facetów o charakterze Rena, to wybieram takich jak Kishan, s± stabilniejsi, i daj± wieksz± pewno¶æ siebie i zwi±zku.
hmm,,,co do Kishana to czemu siê urodzi³ w XVII wieku? czemu nic nie pamiêta³?
Sk±d siê wzi±³ amulet? czemu na nim by³o napisane o domu Rajaram?
Ale rozmowy na temat Kishana bedziesz musia³a przenie¶æ do jego dzia³u :D
lutka napisał:
Destiny napisał:
lutka napisał:
ja nie rzucam przedmiotami i chocia¿ mam s³abo¶æ do facetów o charakterze Rena, to wybieram takich jak Kishan, s± stabilniejsi, i daj± wieksz± pewno¶æ siebie i zwi±zku.
hmm,,,co do Kishana to czemu siê urodzi³ w XVII wieku? czemu nic nie pamiêta³?
Sk±d siê wzi±³ amulet? czemu na nim by³o napisane o domu Rajaram?
Ale rozmowy na temat Kishana bedziesz musia³a przenie¶æ do jego dzia³u :D
A ja czasami rzucam. Co prawda pluszakami albo ksi±¿kami, ale to chyba te¿ siê liczy ^^' Jak dla mnie, to Ren te¿ by³ stabilny, tylko po prostu a¿ za bardzo dba³ o bezpieczeñstwo Kells.
Destiny napisał:
A ja czasami rzucam. Co prawda pluszakami albo ksi±¿kami, ale to chyba te¿ siê liczy ^^' Jak dla mnie, to Ren te¿ by³ stabilny, tylko po prostu a¿ za bardzo dba³ o bezpieczeñstwo Kells.
hehe, moje pluszaki ju¿ wieki temu zosta³y rozszarpane przez kolejne szczeniaki.
Nie powiem, ¿eby Ren by³ stabilny ale uczciwie przyznam, ze kocha³ Kelsey.
Obaj ksi±¿êta s± absolutnie fantastyczni, ale....
My¶lê jednak, ¿e sporo z u¿ytkowniczek tego forum, za kilka lat wróciwszy do lektury tygrysów, przyzna³oby mi wiele racji, w wyborze Kishana.
I mog³abym siê o to nawet za³o¿yæ :d
Opiekun bia³ego tygrysa
O.o zgadzam siê z Minjami :)
E tam, ja NIGDY nie bêdê za tym, aby to Kishan by³ z Kells. Zawsze jest tak, ¿e jak ju¿ w ksi±¿ce co¶ postanowiê, to nigdy nie zmieniam zdania :>
Destiny napisał:
E tam, ja NIGDY nie bêdê za tym, aby to Kishan by³ z Kells. Zawsze jest tak, ¿e jak ju¿ w ksi±¿ce co¶ postanowiê, to nigdy nie zmieniam zdania :>
hehe, mo¿e najlepiej by by³o, jakby zosta³a z nimi obydwoma, i mia³a swój harem? :D
Ojej, to by siê dziewczyna za³ama³a. Codzienne k³ótnie braci o... ciastka xD
Destiny napisał:
Ojej, to by siê dziewczyna za³ama³a. Codzienne k³ótnie braci o... ciastka xD
eheh, lubi je piec, wiec otworzy³aby swoja ma³a hurtowniê.
Ale zobacz, rozwi±zanie idealne z tym haremem- mia³aby nierozwa¿n± i pe³n± przygód i niebezpieczeñstw mi³o¶æ z Renem, a gdyby chcia³aby przerwy, i czu³aby siê zbytnio rozbita, sz³aby do bezpiecznego, czu³ego, i daj±cego stabilizacje uczuciow± Kishana....
Nowy
Dhiren to moja ulubiona postaæ ale w czê¶ci 3 jestem na niego okropnie z³a bo znów zostawia Kelsey. :/