• Index
  •  » News
  •  » Zupe³nie nowy wygl±d forum!

#1 29-09-12 07:59:55

Destiny

Za³o¿ycielka

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Ren's my home
Ulubiona czê¶æ: I i IV
Ulubiona para KT: Rensey

Zupe³nie nowy wygl±d forum!

Przez kilka dni tigerscurse.pun.pl by³o nieczynne. Mamy nadziejê, ¿e troszkê za nami têsknili¶cie.
Jak zapewne zauwa¿yli¶cie nie jest ju¿ to zwyk³e forum, jednak mamy nadziejê, ¿e was nie zawiedli¶my.

A oto nowo¶ci, jakie dla was przygotowa³y¶my wraz z Alisun:

> Nowy szablon
Niektórym nie podoba³ siê nowy szablon forum, wed³ug was by³ za jasny i niestety by³am zmuszona siê z tym zgodziæ. Jednak nie mam zamiaru ponownie wgrywaæ szablonu, przez który na forum znowu zapanuje mrok. W zwi±zku z tym wybra³am trochê ciemniejszy i zarazem ja¶niejszy kolor. Na razie nie mam zamiaru go zmieniaæ, wiêc je¶li komu¶ siê nie podoba, to radzê zacisn±æ zêby, przyzwyczaiæ siê i doceniæ nasz± pracê.

> Nowe rangi
Doda³y¶my kilka nowych rang. W zwi±zku z tym niektóre sta³y siê troszkê trudniejsze do zdobycia, ale wierzymy w was.

> Zak³adka "O nas"
Miejsce, gdzie znajduj± siê podstawowe informacje na temat forum, nasz e-mail oraz strony, na których mamy za³o¿one konta.

> Zak³adka "Dodatki"
Miejsce, gdzie znajdziecie avatary, tapety i inne prace graficzne wykonane specjalnie dla was.

> Zak³adka "Postacie KT"
Do niektórych postaci dodali¶my nowe informacje.

> Zak³adka "Wspó³praca"
Miejsce, w którym umie¶cili¶my banery stron, portali, blogów itp., które z nami wspó³pracuj± i pomagaj± promowaæ forum. W tej zak³adce znajduje siê równie¿ nasz baner.

> Dodatkowe pola w profilu
Dodali¶my nowe pole, w którym mo¿ecie podaæ ulubion± parê "Kl±twy Tygrysa". Wystarczy, ¿e wejdziecie w swój profil.

> Newsy
Od tej chwili na naszym forum, a dok³adnie na stronie g³ównej, bêd± pojawia³y siê newsy dotycz±ce forum, ksi±¿ki i autorki. Jednak¿e s± pewne zasady, które równie¿ zosta³y ju¿ dodane.

> Nowe emotikony
Zrobi³y¶my porz±dek z emotikonami, gdy¿ by³o ich zbyt du¿o. S± zarówno niektóre stare, jak i zupe³nie nowe. Mamy nadziejê, ¿e siê przydadz±.

A teraz ma³e podsumowanie co do promowania naszego forum.
Gdy podejmowali¶my z kim¶ wspó³pracê za ka¿dym razem informowali¶my was o tym na naszym fan page'u na facebooku. Obecnie pewnymi partnerami forum tigerscurse.pun.pl s±: recenzjum.blogspot.com, ksiazkoholiczka-nadeine.blogspot.com oraz samo polskie wydawnictwo "Kl±twy Tygrysa", Moondrive! Trwaj± jeszcze rozmowy z innymi wp³ywowymi i mniej wp³ywowymi stronami, tak wiêc trzymajcie za nas kciuki!

I to by by³o na tyle. Mamy nadziejê, i¿ mi³o was zaskoczy³y¶my, i ¿e teraz bêdziecie nas odwiedzaæ i udzielaæ siê jeszcze czê¶ciej.

Znu¿ona, przetar³am oczy i zgniot³am poduszkê pod g³ow±. Us³ysza³am cichy g³os Rena, gdy nuci³ naszemu nowo narodzonemu synkowi w pokoju obok. Mówi³ do niego ³agodnie w hindi i chocia¿ nadal nie rozumia³am tego jêzyka, rozpozna³am s³owa, którymi Ren zwraca³ siê do naszego synka - Mera raja beta - co oznacza³o "Synku, mój ma³y ksi±¿ê".

#2 29-09-12 12:23:06

Kolorowaa

Mahisha

1609931
Call me!
SkÄ…d: Podkarpacie
Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kelsey
Ulubiona czê¶æ: I tom
Ulubiona para KT: Ren & Kelsey

Re: Zupe³nie nowy wygl±d forum!

Ju¿ po³owê obczai³am :D Destiny wy¶le ci na pv banery moich blogów tak o 20 ;)

#3 29-09-12 12:45:37

Alisun

Administrator

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kishan/Damon
Ulubiona czê¶æ: wszystkie

Destiny, a ten w±tek nie powinien byæ czasem w og³oszeniach? Bo do wiadomo¶ci ze ¶wiata ksi±¿ki nie za bardzo pasuje xd

"-Chcia³em byæ odwa¿ny, tak jak ty...
-Jestem odwa¿ny, kiedy trzeba, odwaga to nie jest nara¿anie siê bez potrzeby
-Ale ty siê nie boisz niczego!  -Dzi¶ siê ba³em...   -Dzi¶?
-Tak, ba³em siê, ¿e ciê stracê" ~Lion King

#4 29-09-12 16:17:03

Destiny

Za³o¿ycielka

Punktów :   

Og³oszenia te¿ muszê usun±æ, bo newsy maj± równie¿ na celu informowanie forum. Robi³am notkê na szybko i mog³am omin±æ :)

кσℓσяσωαα napisaÅ‚:

Destiny wy¶le ci na pv banery moich blogów tak o 20 ;)

Oki :D

Znu¿ona, przetar³am oczy i zgniot³am poduszkê pod g³ow±. Us³ysza³am cichy g³os Rena, gdy nuci³ naszemu nowo narodzonemu synkowi w pokoju obok. Mówi³ do niego ³agodnie w hindi i chocia¿ nadal nie rozumia³am tego jêzyka, rozpozna³am s³owa, którymi Ren zwraca³ siê do naszego synka - Mera raja beta - co oznacza³o "Synku, mój ma³y ksi±¿ê".

#5 30-09-12 10:11:45

Alisun

Administrator

Punktów :   

No to trzeba zmieniæ info o newsach i wstawiæ w okienku o forum przekierowanie, je¶li siê da, takie jak zostaje po przeniesieniu w±tku :)

#6 30-09-12 10:25:51

Kells

Moderator

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Ren i Kishan
Ulubiona czê¶æ: Kocham wszystkie czê¶ci.
Ulubiona para KT: Ren i Kishan xD

Now wygl±d bardzo mi siê podoba .Idealny na jesieñ .Pomys³owo je¶li chodzi o news .

http://gra-o-tron.dbmw.info/wp-content/uploads/2011/09/2.gif
“Kishan to bezpieczny zak³ad.Mi³o¶æ Rena jest jak hazard”
-III Tiger's Voyage

#7 30-09-12 11:43:09

Destiny

Za³o¿ycielka

Punktów :   

Alisun napisał:

[...] i wstawiæ w okienku o forum przekierowanie, je¶li siê da, takie jak zostaje po przeniesieniu w±tku :)

Nie rozumiem xD ¯e przekierowanie na co? XD

#8 30-09-12 11:52:46

Alisun

Administrator

Punktów :   

We¼ naci¶nij Przenie¶ W±tek w obojêtnie jakim w±tku i wtedy pokazuje siê okienko i tam musisz wybraæ gdzie przenie¶æ i mo¿esz zaznaczyæ: Zostaw linki do w±tków i jak to zaznaczysz to wtedy, ka¿dy kto naci¶nie stary miejsce w±tku zostaje przeniesiony do nowego miejsca pobytu tego w±tku xd Nie wiem ci inaczej tego wyt³umaczyæ. Choæ wiem, ¿e pewnie siê pogubisz w tym wyja¶nieniu co teraz napisa³am XD

#9 30-09-12 12:02:23

Destiny

Za³o¿ycielka

Punktów :   

Alisun napisał:

We¼ naci¶nij Przenie¶ W±tek w obojêtnie jakim w±tku i wtedy pokazuje siê okienko i tam musisz wybraæ gdzie przenie¶æ i mo¿esz zaznaczyæ: Zostaw linki do w±tków i jak to zaznaczysz to wtedy, ka¿dy kto naci¶nie stary miejsce w±tku zostaje przeniesiony do nowego miejsca pobytu tego w±tku xd Nie wiem ci inaczej tego wyt³umaczyæ. Choæ wiem, ¿e pewnie siê pogubisz w tym wyja¶nieniu co teraz napisa³am XD

A, wiem o co ci chodzi. Ale wtedy wszystko bêdzie tak naækane i nie bêdzie to zbyt estetycznie wygl±daæ :/

#10 03-10-12 18:15:23

Kolorowaa

Mahisha

1609931
Call me!
SkÄ…d: Podkarpacie
Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kelsey
Ulubiona czê¶æ: I tom
Ulubiona para KT: Ren & Kelsey

haha ju¿ wiem gdzie co jest LIKE A BOSS :D