Ok, lutka nam t³umaczy rozdzia³y, to ja zajmê siê czym¶ innym. Zapewne wiecie, ¿e na oficjalnym fanpage'u Colleen umieszcza pytania zadawane przez fanów oraz odpowiedzi na nie. Nie wszyscy znaj± angielski na tyle dobrze, ¿eby móc to t³umaczyæ. Dlatego postaram siê to zrobiæ dla Was ;) Bêdê umieszczaæ wszystko od razu po polsku tutaj :)
P - pytanie; O - Odpowied¼
P: Kto by³ pierwsz± postaci±, która powsta³a w serii? Czy on/ona ró¿ni³a siê czym¶ od wersji zawartej w finale? I czy by³y jakie¶ postacie, które usunê³a¶ z sagi?
O: My¶lê, ¿e Ren by³ moj± pierwsz± postaci±. By³ niemal taki sam na koñcu jak go sobie wyobrazi³am. Natomiast Kishan by³ zupe³nie inny. Chcia³am, aby pierwotnie by³ bardziej z³ym facetem ale chcia³am równie¿, aby siê zmieni³ i sta³ siê godnym Kelsey i zmieni³ siê du¿o bardziej ni¿ go sobie wyobra¿a³am.
P: Mam pytanie. Dlaczego Ren i Kishan nie s± nazywani swoimi pierwszymi imionami, tylko drugimi?
O: Podoba³ mi siê pomys³, aby ich imiona by³y formalnie dostosowane do ich królewskich tytu³ów, a ich rodzice prywatnie mówili do nich ich drugimi imionami.
Destiny napisał:
Ok, lutka nam t³umaczy rozdzia³y, to ja zajmê siê czym¶ innym. Zapewne wiecie, ¿e na oficjalnym fanpage'u Colleen umieszcza pytania zadawane przez fanów oraz odpowiedzi na nie. Nie wszyscy znaj± angielski na tyle dobrze, ¿eby móc to t³umaczyæ. Dlatego postaram siê to zrobiæ dla Was ;) Bêdê umieszczaæ wszystko od razu po polsku tutaj :)
to jest to samo co ja tu publikowa³am po angielsku- masz wiêc pewne pytania zebrane w jednym po¶cie, bêdzie ci ³atwiej t³umaczyæ :)
ok, zaraz siê poszuka i dam te¿ po ang. ;)