• Index
  •  » Cytaty
  •  » ,,Kishan przerwa³ mi poca³unkiem.''

#16 10-02-13 19:25:25

Destiny

Za³o¿ycielka

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Ren's my home
Ulubiona czê¶æ: I i IV
Ulubiona para KT: Rensey

Re: ,,Kishan przerwa³ mi poca³unkiem.''

Em... dla mnie Kishan nie jest najlepszy xP Lubiê facetów takich jak Ren: w³adczych, czu³ych i zazdrosnych :P I wcale nie jestem mniejszo¶ci±. Jak gadam z osobami na tumblrze, lubimyczytac lub twitterze, to wiêkszo¶æ ma takie zdanie jak ja, czyli: Team Ren always and forever xD Ale jak kochacie Sohana, to rozumiem. Ja tak samo kocham Alagana (nie wiem czemu wolê ich pierwsze imiona :P).

Znu¿ona, przetar³am oczy i zgniot³am poduszkê pod g³ow±. Us³ysza³am cichy g³os Rena, gdy nuci³ naszemu nowo narodzonemu synkowi w pokoju obok. Mówi³ do niego ³agodnie w hindi i chocia¿ nadal nie rozumia³am tego jêzyka, rozpozna³am s³owa, którymi Ren zwraca³ siê do naszego synka - Mera raja beta - co oznacza³o "Synku, mój ma³y ksi±¿ê".

#17 10-02-13 20:31:57

lutka

Administrator

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kishan
Ulubiona czê¶æ: II

Destiny napisał:

Em... dla mnie Kishan nie jest najlepszy xP Lubiê facetów takich jak Ren: w³adczych, czu³ych i zazdrosnych :P I wcale nie jestem mniejszo¶ci±. Jak gadam z osobami na tumblrze, lubimyczytac lub twitterze, to wiêkszo¶æ ma takie zdanie jak ja, czyli: Team Ren always and forever xD Ale jak kochacie Sohana, to rozumiem. Ja tak samo kocham Alagana (nie wiem czemu wolê ich pierwsze imiona :P).

Ja tam kocham w³asnego mê¿a jedynie :P
Kobiety ju¿ takie s±, ¿e wol± takich facetów jak Ren ( podczas gdy do ¿ycia wspólnego jest lepszy kto¶ taki jak Kishan- w³adczo¶æ  i zaborczo¶æ mêczy i to bardzo)
Dlatego.......mój m±¿ nadal przechodzi zmianê oprogramowania :P

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Och, wiem, mog³o byæ gorzej, mogli¶cie daæ mi jaki¶ pier¶cieñ i wskazuj±c na wschód, powiedzieæ, ¿e trzy tysi±ce kilometrów dalej jest Mordor, ale i tak ³atwo nie by³o.
"Z³odziej dusz" Aneta Jadowska

http://i42.tinypic.com/2uqiwwk.jpg

#18 21-02-13 15:00:31

The Temari

Fanindra

SkÄ…d: Zabrze
Punktów :   
Ulubiona postaæ: Dhiren
Ulubiona czê¶æ: Kl±twa Tygrysa - Przeznaczenie
Ulubiona para KT: Ren i Kelsey

Destiny napisał:

Em... mam ma³e pytanie... Czy tylko mi nie jest ¿al Kishana i tylko ja cieszê siê z szczê¶cia Rena i Kells? XD

Mi te¿ nie jest go wcale ¿al :D A na zwi±zek (sta³y) Rena i Kelsey czeka³am od I czê¶ci *-*

http://img406.imageshack.us/img406/7620/temari2sp7xv2.gif

#19 01-03-13 16:26:26

tygryska 7

Zwiedzaj±cy

Call me!
SkÄ…d: Kowary
Punktów :   
Ulubiona postaæ: Dhiren
Ulubiona czê¶æ: III
Ulubiona para KT: Kelsey i Dhiren

lubiê ten fragment, mimo tego ¿e za ka¿dym razem jak to czytam ³zy mi ciekn±

#20 02-04-13 19:11:39

Tigers love

Poszukuj±cy pracy

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Ren
Ulubiona czê¶æ: wszystkie ^.^
Ulubiona para KT: Ren & Kells

Ja te¿ od pierwszej czê¶ci by³am za zwi±zkiem Rena i Kells, ale gdy czyta³am ten fragment, by³o mi tak strasznie ¿al Kishana, ¿e nie mog³am opanowaæ p³aczu. :(   On j± na prawdê kocha³, wykaza³ siê du¿± cierpliwo¶ci± i nie zas³u¿y³ na to rozstanie.

#21 08-10-14 14:25:17

Deschen

Nilima

Punktów :   
Ulubiona postaæ: Sohan Kishan Rajaram <3
Ulubiona czê¶æ: Kl±twa tygrysa Wyprawa
Ulubiona para KT: Kishan i Kelsey

Kal-si napisał:

Lutka, racja :d

tak ja te¿ siê z Lutk± zgadzam :)

http://24.media.tumblr.com/3e72ee281347e05828a1721b28f05088/tumblr_mg60a1tN7c1qhu3hxo2_500.gif?width=500

#22 26-03-15 14:34:11

Nutella00003

Karmi±cy zwierzêta

SkÄ…d: Lublin
Punktów :   
Ulubiona postaæ: Kishan
Ulubiona czê¶æ: Przeznaczenie
Ulubiona para KT: Kishan+kto¶ inny ni¿ Kelsey

Kishan to zrobi³, bo i tak nie mia³ wyj¶cia (tzn.gdyby to Ren zosta³ z Durg±, to zwi±zek K+Ki wygl±dalby tak jak ten w trzeciej czê¶ci czyli na zasadzie: porównujemy Kishana do Rena, my¶limy o Renie, p³aczemy za Renem, nie chcemy poca³unków Kishana, testujemy Kishana) to mo¿e nie za bardzo dla niego happy ale nie musia³ patrzeæ jak rodzince na nim zale¿y...;/

W pewnej chwili kamieñ z sufitu oberwa³ siê i spad³ mi na noge ale przenikn±³ przez ni± jak przez ducha. Krzykn±³em i w³a¶nie wtedy z³oty promieñ wlecia³ mi do ust. Zach³ysn±³em siê i poczu³em jak przenika przez moje cia³o. Przed oczami stanê³o mi bia³e ¶wiat³o, poczu³em mocne popchniêcie a potem nie by³o ju¿ nic. (...)
Obudzi³y mnie g³osy. Znajome g³osy. Poczu³em, ¿e kto¶ trzyma mi rêke na czole i ³agodnym g³osem mówi:
-Wstawaj
Jêkn±³em. Za jasno.
-Proszê cie wstawaj ju¿.
Z trudem otworzy³em oczy. Zaczeka³em a¿ kolorowe kropeczki nabior± normalnych kszta³tów i pozna³em go. Kadam

• Index
  •  » Cytaty
  •  » ,,Kishan przerwa³ mi poca³unkiem.''

Stopka forum

RSS