Em... dla mnie Kishan nie jest najlepszy xP Lubiê facetów takich jak Ren: w³adczych, czu³ych i zazdrosnych :P I wcale nie jestem mniejszo¶ci±. Jak gadam z osobami na tumblrze, lubimyczytac lub twitterze, to wiêkszo¶æ ma takie zdanie jak ja, czyli: Team Ren always and forever xD Ale jak kochacie Sohana, to rozumiem. Ja tak samo kocham Alagana (nie wiem czemu wolê ich pierwsze imiona :P).
Destiny napisał:
Em... dla mnie Kishan nie jest najlepszy xP Lubiê facetów takich jak Ren: w³adczych, czu³ych i zazdrosnych :P I wcale nie jestem mniejszo¶ci±. Jak gadam z osobami na tumblrze, lubimyczytac lub twitterze, to wiêkszo¶æ ma takie zdanie jak ja, czyli: Team Ren always and forever xD Ale jak kochacie Sohana, to rozumiem. Ja tak samo kocham Alagana (nie wiem czemu wolê ich pierwsze imiona :P).
Ja tam kocham w³asnego mê¿a jedynie :P
Kobiety ju¿ takie s±, ¿e wol± takich facetów jak Ren ( podczas gdy do ¿ycia wspólnego jest lepszy kto¶ taki jak Kishan- w³adczo¶æ i zaborczo¶æ mêczy i to bardzo)
Dlatego.......mój m±¿ nadal przechodzi zmianê oprogramowania :P
Fanindra
Destiny napisał:
Em... mam ma³e pytanie... Czy tylko mi nie jest ¿al Kishana i tylko ja cieszê siê z szczê¶cia Rena i Kells? XD
Mi te¿ nie jest go wcale ¿al :D A na zwi±zek (sta³y) Rena i Kelsey czeka³am od I czê¶ci *-*
Zwiedzaj±cy
lubiê ten fragment, mimo tego ¿e za ka¿dym razem jak to czytam ³zy mi ciekn±
Poszukuj±cy pracy
Ja te¿ od pierwszej czê¶ci by³am za zwi±zkiem Rena i Kells, ale gdy czyta³am ten fragment, by³o mi tak strasznie ¿al Kishana, ¿e nie mog³am opanowaæ p³aczu. :( On j± na prawdê kocha³, wykaza³ siê du¿± cierpliwo¶ci± i nie zas³u¿y³ na to rozstanie.
Karmi±cy zwierzêta
Kishan to zrobi³, bo i tak nie mia³ wyj¶cia (tzn.gdyby to Ren zosta³ z Durg±, to zwi±zek K+Ki wygl±dalby tak jak ten w trzeciej czê¶ci czyli na zasadzie: porównujemy Kishana do Rena, my¶limy o Renie, p³aczemy za Renem, nie chcemy poca³unków Kishana, testujemy Kishana) to mo¿e nie za bardzo dla niego happy ale nie musia³ patrzeæ jak rodzince na nim zale¿y...;/